N Normlife Apple Sever Katılım 3 Eyl 2019 Konular 16 Mesajlar 39 Tepkime puanı 3 Puanları 1,869 18 Ağu 2021 #1 Jailbreak gizleme tweaklerini kullanıyorum ama oyunlardan hep ban yedim bunun önüne nasıl geçerim?
Damla Co Admin Yönetici Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,107 Mesajlar 5,271 Çözümler 14 Tepkime puanı 4,613 Puanları 3,064 Yaş 39 Konum Türkiye 18 Ağu 2021 #2 @Normlife, oyunlarda ban için.. oyuna özel bir tweak hack yüklediyseniz .. yapar.. Oyla: Oyla 0 Downvote
Kemal Kürşat Visual Basic Studio Developer Admin Yönetici Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Pencere Uzmanı Dizüstü Cerrahı Antibiyotik Katılım 9 Eki 2019 Konular 124 Mesajlar 1,648 Tepkime puanı 778 Puanları 2,089 Web sitesi www.trappledestek.com 18 Ağu 2021 #3 Normlife' Alıntı: Jailbreak gizleme tweaklerini kullanıyorum ama oyunlardan hep ban yedim bunun önüne nasıl geçerim? Genişletmek için tıkla ... Hile kullanıyorsanız kaldırın öle deneyin. Oyla: Oyla 0 Downvote
Normlife' Alıntı: Jailbreak gizleme tweaklerini kullanıyorum ama oyunlardan hep ban yedim bunun önüne nasıl geçerim? Genişletmek için tıkla ... Hile kullanıyorsanız kaldırın öle deneyin.
KS KS N Normlife Apple Sever Katılım 3 Eyl 2019 Konular 16 Mesajlar 39 Tepkime puanı 3 Puanları 1,869 18 Ağu 2021 #4 Damla' Alıntı: @Normlife, oyunlarda ban için.. oyuna özel bir tweak hack yüklediyseniz .. yapar.. Genişletmek için tıkla ... Çirkin KraL' Alıntı: Hile kullanıyorsanız kaldırın öle deneyin. Genişletmek için tıkla ... hile kullanmıyorum oyun Jb'yi görüyor direk banlıyor,bir çok bypass ve jailbreak gizleyici kullandım onlarda işe yaramadı oyun direk banlıyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
Damla' Alıntı: @Normlife, oyunlarda ban için.. oyuna özel bir tweak hack yüklediyseniz .. yapar.. Genişletmek için tıkla ... Çirkin KraL' Alıntı: Hile kullanıyorsanız kaldırın öle deneyin. Genişletmek için tıkla ... hile kullanmıyorum oyun Jb'yi görüyor direk banlıyor,bir çok bypass ve jailbreak gizleyici kullandım onlarda işe yaramadı oyun direk banlıyor.
Kemal Kürşat Visual Basic Studio Developer Admin Yönetici Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Pencere Uzmanı Dizüstü Cerrahı Antibiyotik Katılım 9 Eki 2019 Konular 124 Mesajlar 1,648 Tepkime puanı 778 Puanları 2,089 Web sitesi www.trappledestek.com 19 Ağu 2021 #5 Normlife' Alıntı: hile kullanmıyorum oyun Jb'yi görüyor direk banlıyor,bir çok bypass ve jailbreak gizleyici kullandım onlarda işe yaramadı oyun direk banlıyor. Genişletmek için tıkla ... oyun işi garantiye almış demek ki proxy ile dene bakalım işe yaracakmı ama bypass'da açık olsun Oyla: Oyla 0 Downvote
Normlife' Alıntı: hile kullanmıyorum oyun Jb'yi görüyor direk banlıyor,bir çok bypass ve jailbreak gizleyici kullandım onlarda işe yaramadı oyun direk banlıyor. Genişletmek için tıkla ... oyun işi garantiye almış demek ki proxy ile dene bakalım işe yaracakmı ama bypass'da açık olsun