Bu konuya çok alakasız cevaplar verilmiş
1. Şuanda kullanmış olduğumuz jailbreak türü semi-untether türüdür. Buda yani telefon kapanırsa jailbreak deaktif durumda açılır. tekrar jailbreak uygulamasını açıp yapmanız gerekir. Uncover açılmadı demişsiniz buda onun imza sürerisinin dolduğunu gösterir. Onuda tekrar yüklemeniz gerekir.
2. Sorunuza gelirsek o tweakler cydia ve tweaklerin çalışması için gerekli olan tweaklerdir.
3. HYI reposunu kaldırın, Crack ve Barındıran Repolardan uzak durun.
Selam,
Bugün sebepsiz yere telefon kapandı ve tekrar açıldı. Açıldığında ne Unc0ver a girebildim ne de cydia ya. Mecbur Unc0ver sildim yükleyip tekrar jb yaptım fakat bu neden kaynaklı olmuş olabilir? Aşağıdaki şeyleri kaldırmak istiyorum önemli şeyler mi bilgi verir misiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya yazımı iyi okumadınız ya da okuduğunuzu anlamadınız.CRACK BARINDIRAN ? alakası yok .. bir telefon kapanıp açıldığında tekrar yaparsın bu dogru yıllerdir ben crack tweak yukluyorum ama halen bir sorun yaşamadım ... HYI lifpa trappledestek henüz bir sorun olmadı tweakler yapmaz.... insanlar sorunu yapar... yanlış bagımlılık yüklüyken aynı bağımlılık reppodan ve tweaklerden kaynaklı bu yüzden yükleyen kişinin dikkatsizili yüzündendir...
ReProvision imzalamamış olabilir. Apple zaman zaman imzalama servisini durdurabiliyor. ek olarak ignition, tweakbox gibi 3. parti imzaların ne zaman sonlanacağı hiç belli olmaz. bu bir günde 7 günde sürebilir. Cydia Impactorun imzası net olarak 7 gündür. aklında bulunsun.Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim fakat ReProvision zaten yüklüydü ve zaten Unc0ver imzalıydı. Hatta otomatik imzalama seçeneği bile aktifti. Yanı 7 gün süre olayı mümkün değil. Crack uygulama barındırmıyorum bi o bahsettiğim Tweak vardı onu da sildim umarım birdahaki yaşamam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ReProvision imzalamamış olabilir. Apple zaman zaman imzalama servisini durdurabiliyor. ek olarak ignition, tweakbox gibi 3. parti imzaların ne zaman sonlanacağı hiç belli olmaz. bu bir günde 7 günde sürebilir. Cydia Impactorun imzası net olarak 7 gündür. aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?