Jailbreakli cihaz arama yapamiyorum arama ekranı gelmiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kompur 2525

Apple Sever
Konular
4
arkadaşlar arama yapamıyorum arama ekrani hic bi sekilde gelmiyor sadece gelen aramalara cevap veriyorum tweakleri devre disi biraktim yine duzelmedi

josepH

CR.cryp
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
511
arkadaşlar arama yapamıyorum arama ekrani hic bi sekilde gelmiyor sadece gelen aramalara cevap veriyorum tweakleri devre disi biraktim yine duzelmedi
Tweakleri iptal etmeden evvel bir Ccmodules pro yükleyip ldrestart deneyin sonra bakalım 🤔

1. CCmodules Pro ayarlardan tweak içine girip . Güç işlemleri /Expanded Cells Older girin.
2. Reboot Userspace ve Ldrestart Aktif edip .
3. Denetim merkezinden . CCModules Pro aktif ediniz .
4. Ldrestrt yapınız ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
KS
KS

Kompur 2525

Apple Sever
Konular
4
Tweakleri iptal etmeden evvel bir Ccmodules pro yükleyip ldrestart deneyin sonra bakalım 🤔

1. CCmodules Pro ayarlardan tweak içine girip . Güç işlemleri /Expanded Cells Older girin.
2. Reboot Userspace ve Ldrestart Aktif edip .
3. Denetim merkezinden . CCModules Pro aktif ediniz .
4. Ldrestrt yapınız ..
teşekkürler usta ama duzelmedi ya arama tusuna basıyorum hic tepki vermiyor jailbreakte kaybetmek istemiyorum

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
teşekkürler usta ama duzelmedi ya arama tusuna basıyorum hic tepki vermiyor jailbreakte kaybetmek istemiyorum
kaybetmessin.. jailbreak aracı nedir. ? acaba . yüklediginiz tweakler bagımlılık. yada uyumsuzluk nedeniyle .. yapmış ve sistemi arızaya sokmuş .. temiz edip tekrar jailbreak edecegiz.. yüklediginiz tweakler neler acaba sürümünz nedir.. görebilirmiyiz. ?

Oyla:
KS
KS

Kompur 2525

Apple Sever
Konular
4
kaybetmessin.. jailbreak aracı nedir. ? acaba . yüklediginiz tweakler bagımlılık. yada uyumsuzluk nedeniyle .. yapmış ve sistemi arızaya sokmuş .. temiz edip tekrar jailbreak edecegiz.. üklediginiz tweakler neelr acaba sürümünz nedir.. görebilirmiyiz.
safe moda alip deniyorum kapatip aciyorum yine olmuyor callbarxs yukledim onunla sadece en son aranan numarayi arayabiliyorum

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
safe moda alip deniyorum kapatip aciyorum yine olmuyor callbarxs yukledim onunla sadece en son aranan numarayi arayabiliyorum
abi safe mod vs tweakleri pasif etmek işe yaramaz..

1. hangi ios sürüm..
2: jailbreak aracı nedir..
3. Callbarxs yüklediyseniz yapmaz.. eger xs olanı yüklediyseniz..
4. jailbreak araacı nedir söylerseniz ..yardımcı olacagım ..
uzatmadan .. çözelim..

Oyla:
KS
KS

Kompur 2525

Apple Sever
Konular
4
abi safe mod vs tweakleri pasif etmek işe yaramaz..

1. hangi ios sürüm..
2: jailbreak aracı nedir..
3. Callbarxs yüklediyseniz yapmaz.. eger xs olanı yüklediyseniz..
4. jailbreak araacı nedir söylerseniz ..yardımcı olacagım ..
uzatmadan .. çözelim..
checkrein jb ios 14.4

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
checkrein jb ios 14.4
şimdi .. bu yüzden cydia kaldırmadan . . bu işlemi ediniz..
Cydia sıfrlama işlemi bittigi ..
Tweak cleaner pro : Repomuz: ilk basta cleaner ettiginde arama yapıyormu deneme yap çalışmıyorsa alttaki maddeleri yapıp cydia .yükle ..
1. Ayarlar / Genel / Sıfırla / Ağ ayarları sıfırla
2. Ayarlar / Genel / Sıfırla / Tüm ayarları sıfrla .. ( sakın faabrika ayarı demeyin. )
3. jailbreak etmeden Arama yapın düzelmişmi .
ve arama işlemi yapın. düzeldigi an .. cydia tekrar yükleyin.. videodaki gereklileri yapın..
Callbarxs yüklemek istiyorsanız .. en gerekliler yüklendiginde. işlem bittiginde : TR Tweak - CallBar XS ( iOS 12 - 14.8.1 ) Son sürüm
yükleyin..

Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

Kompur 2525

Apple Sever
Konular
4
şimdi .. bu yüzden cydia kaldırmadan . . bu işlemi ediniz..
Cydia sıfrlama işlemi bittigi ..
Tweak cleaner pro : Repomuz: ilk basta cleaner ettiginde arama yapıyormu deneme yap çalışmıyorsa alttaki maddeleri yapıp cydia .yükle ..
2. Ayarlar / Genel / Sıfırla / Tüm ayarları sıfrla .. ( sakın faabrika ayarı demeyin. )
ve arama işlemi yapın. düzeldigi an .. cydia tekrar yükleyin.. videodaki gereklileri yapın..
Callbarxs yüklemek istiyorsanız .. en gerekliler yüklendiginde. işlem bittiginde : TR Tweak - CallBar XS ( iOS 12 - 14.8.1 ) Son sürüm
yükleyin..
yine duzelmedi

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
canım abim izliyorum. gereken herşey dogru.. sen cydia tweak ve yükledikllerinden dolayı bu işlem sorun veriyor.. telefon aramamasının sebebi işlem ewtmemesi sistemi arıza vermesi .. tweak nedeniyle ..
sen .. tweak cleaaner pro ettin.. cydia saten komple sıfırlanıyor ..
ve ilk yapman gereken .şu..
4: Düzeldigi an tekrar Checkra1n yap ...

düzelmemesi münkün degil.. yıllardır bu işi yapan biri olarak . eger cihazla alakalı degil ise münkün degil.. bana telegreamdan ulaş yine olmaz ise ilkkez böyle şey görüyroum gerekirse .. görüntülü anlatayım
[automerge]1643277282[/automerge]
2. bir yontem ise. Checkra1n girip restore deyip cydia kaldırmak sonra arama yapın oluyormu ..

Son düzenleme:
Oyla:

kemalak

Elit Üye
Apple Sever
Adım
Mertcan
Meslek
Market
Cihaz
iphone 11
Konular
31
dediklerini yaptim yine olmadi
Abi bu dediklerini yaptığında olmaması çok garip çünkü Cydia kalkıyor orjinal haline geliyor .. özelden yaz dediler yazmadınmı yıllardır ilkkez böyle şey duydum olmuyor diye .. video yap bir gönder gruptan .. Deliturk yardımcı olsun .. bu konu uzar .. yoksa ..

yada Cydiadan Semirestore 11 indir videosu var komple aynı sürüme sıfırla fabrika ayarlara gelsin

Oyla:
KS
KS

Kompur 2525

Apple Sever
Konular
4
Abi bu dediklerini yaptığında olmaması çok garip çünkü Cydia kalkıyor orjinal haline geliyor .. özelden yaz dediler yazmadınmı yıllardır ilkkez böyle şey duydum olmuyor diye .. video yap bir gönder gruptan .. Deliturk yardımcı olsun .. bu konu uzar .. yoksa ..

yada Cydiadan Semirestore 11 indir videosu var komple aynı sürüme sıfırla fabrika ayarlara gelsin
ozelden yazdim deliturke
[automerge]1643369128[/automerge]
ozelden yazdim deliturke
vidyoda oldugu gibi

Ekli dosyalar

• IMG_1472.MP4
    2.2 MB
Oyla:

by BasilBey

Moderatör
Elit Üye
Apple Sever
Adım
basri
Cihaz
iPhone 11 pro
Konular
145
ozelden yazdim deliturke
[automerge]1643369128[/automerge]

vidyoda oldugu gibi
abim.. burda. gerekli herşeyi söylendi .. olmaması münklün degil..
Semirestore 11 ile telefonu aynı sürüme. sıfırlama işlemi edebilirsin.. Semirestore 11 ile Cydia'yı sıfırlama ilk haline getirme ( Checkra1n ) iOS 14.8
Cydia var Checkra1n açıp restore. diyip cydia kaldırıp ..
2. Ayarlar / Genel / Sıfırla / Tüm ayarları sıfrla .. ( sakın faabrika ayarı demeyin. ) aramayı deneyebilirsin..
bunu yaptığın halde olmaması münkün degil
Tweak bozmuş ..
yukardan aşagı tüm maddeler.. yazılanlar.. ve benim yazdıklarım cihazı çözmesi gerekli ..
konuyu çöp edecegiz yaz yaz.. telegram grubundan devam et hocam hiç bir forum bukadar detaylı destek vermez.. görüntülü destek diyoruaz sana

bu işi bırakalım yıllardır .. bu işi ediyorum. olmaması münkün. degil.. @DeliTurK videolu arasın yaz onaa.. tek tek destek olsun.. baska cihazla ara..

Oyla:
KS
KS

Kompur 2525

Apple Sever
Konular
4
abim.. burda. gerekli herşeyi söylendi .. olmaması münklün degil..
Semirestore 11 ile telefonu aynı sürüme. sıfırlama işlemi edebilirsin.. Semirestore 11 ile Cydia'yı sıfırlama ilk haline getirme ( Checkra1n ) iOS 14.8
Cydia var Checkra1n açıp restore. diyip cydia kaldırıp ..
2. Ayarlar / Genel / Sıfırla / Tüm ayarları sıfrla .. ( sakın faabrika ayarı demeyin. ) aramayı deneyebilirsin..
bunu yaptığın halde olmaması münkün degil
Tweak bozmuş ..
yukardan aşagı tüm maddeler.. yazılanlar.. ve benim yazdıklarım cihazı çözmesi gerekli ..
konuyu çöp edecegiz yaz yaz.. telegram grubundan devam et hocam hiç bir forum bukadar detaylı destek vermez.. görüntülü destek diyoruaz sana

bu işi bırakalım yıllardır .. bu işi ediyorum. olmaması münkün. degil.. @DeliTurK videolu arasın yaz onaa.. tek tek destek olsun.. baska cihazla ara..
herkese cok teşekkür ederim

Oyla:

Burak21

Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kemal
Meslek
Özel şirket
Cihaz
iPhone 13
Konular
70
Sen telegramdan mutlaka yaz . Deliturk halleder bekle ne bence jailbreak ve sorunlarda en iyisi diyebiliriz

Oyla:

SCoRPio

Moderatör
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Cihaz
iphone X
Konular
192
Teşekkürler semirestore 11 ile duzeldi kapatabilirsiniz konuyu
şükür diyelim. abi .. hayırlı olsun. yüklediginiz tweaklere dikkat edelim.. bu çoğunluukla.. kalıntılar. ve uyumsuz tweakler nedeniyle yapar..

Oyla:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri