Jailbreakli ios 11.0.1 sürümünü temiz bir şekilde güncellemeden nasıl formatlayabilirim?

metazedd

Apple Sever
Konular
3
Merhabalar. Telefonum İphone 7 Plus ios 11.0.1 sürümü yüklü ve jailbreakli. Tabii ben jailbreaki kaybetmeden aynı sürümü temiz bir sıfırlama yapıp yani formatlayarak yeniden yüklemek istiyorum. DFU modu ile bu mümkün ama sanırım aynı sürümü yükleyemem imza kapalı olduğu için. Aynı sürümü temiz bir şekilde yüklemenin bir yolu var mı? Shsh2 kaydım da yok bu arada soracak olursanız.

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Merhabalar. Telefonum İphone 7 Plus ios 11.0.1 sürümü yüklü ve jailbreakli. Tabii ben jailbreaki kaybetmeden aynı sürümü temiz bir sıfırlama yapıp yani formatlayarak yeniden yüklemek istiyorum. DFU modu ile bu mümkün ama sanırım aynı sürümü yükleyemem imza kapalı olduğu için. Aynı sürümü temiz bir şekilde yüklemenin bir yolu var mı? Shsh2 kaydım da yok bu arada soracak olursanız.

Kaldırma işlemi yapın sonra ayarlar / genel / sıfırla / tüm içerikleri ve ayarları sıfırla edin tamamdır

Oyla:
KS
KS

metazedd

Apple Sever
Konular
3
Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Yalnız telefonda bariz bir performans düşüklüğü mevcut. Sürekli donmalar oyunlarda kasma ki 7 plus gibi bir cihazda kasma yapmaması lazım bunları çözecek mi sıfırlama işlemi?

Siz çok uyumsuz veya Tweak çakışması nedeniyle sorunlar yapıyor . İster uncover ister Thor ile kaldırıp ayarlardan sıfırlayıp sıfırdan gerekenler yüklendiğinde sıkıntı olmaz yıllardır kullanıyorum ben jailbreak

Oyla:
Geri