Sistem ve diger alan
Icleaner pro ile ne yapmak gerekiyor ? Hic bilmiyorumda programiicleaner pro ile denedinizmi .. ? icloud hesabınızdan çkıp tekrar giriniz değişiyormu bakın.. olmadı yobun pro indirip clear Cache edin
cihazın 16 gb mı? zaten ipsw frimwaresi 6 gb yer kaplıyor telefonda o yüzden pekte yapacak birşey yok bende de 16 gb var aynı durum.Icleaner pro yu da yobunu da denedim ama bir degisim olmadi sadece 200mb falan yer acildi hala diger bolumu cok fazla yer kapliyor.Neden olabilir lutfen yardimci olun
16gb.Haklisin hafiza dusuk fakat birden bire artiyor hafiza jailbreakten once boyle degildi toplasan 11gb falan yer kapliyordu hersey.cihazın 16 gb mı? zaten ipsw frimwaresi 6 gb yer kaplıyor telefonda o yüzden pekte yapacak birşey yok bende de 16 gb var aynı durum.
jailbreakli olunca malesef16gb.Haklisin hafiza dusuk fakat birden bire artiyor hafiza jailbreakten once boyle degildi toplasan 11gb falan yer kapliyordu hersey.
Diskprobe ile hangi dosyalar çok yer kaplıyo bakar mısın bende mesela 5 gb çöp çıktı telegramdanBilgili dostlardan yardım istiyorum lütfen.
Diskprobe ile hangi dosyalar çok yer kaplıyo bakar mısın bende mesela 5 gb çöp çıktı telegramdan
(tweaki bulduğum repo az cins olduğu için programı kurduktan sonra host dosyana 4 tane repo ekleyip onları engelliyor arasında kullandığın repo varsa o 4 sırayı silebilirsin)
Caches klasörüne girin orda kullanmadığınız eski uygulama kalıntıları varsa onları silwbilirsinizMerhabalar cache dosyasinin icinde soyle bir dosya var 4-5gb yer kapliyo tek basina anlamadim.onemli bir dosya mi acaba ?
Hocam .deb indirdim filza ile kuramadım. Install diyorum işlem bitiyor ama uygulama gelmiyor ana ekrana.Diskprobe ile hangi dosyalar çok yer kaplıyo bakar mısın bende mesela 5 gb çöp çıktı telegramdan
(tweaki bulduğum repo az cins olduğu için programı kurduktan sonra host dosyana 4 tane repo ekleyip onları engelliyor arasında kullandığın repo varsa o 4 sırayı silebilirsin)
Daha sağlıklı bir deb ile değiştirdim ekli dosyayı bi de onu deneyinHocam .deb indirdim filza ile kuramadım. Install diyorum işlem bitiyor ama uygulama gelmiyor ana ekrana.
Denedim, kuruldu ama çok fazla crash veriyor. Crash vermemesini dua ederek yarım saat deneme sonucunda temizlik yaptım 1.5GB sildim teşekkür ederim.Daha sağlıklı bir deb ile değiştirdim ekli dosyayı bi de onu deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?