O Orccus Apple Sever Katılım 31 May 2020 Konular 3 Mesajlar 11 Tepkime puanı 4 Puanları 1,133 30 Tem 2020 #1 Selamlar, Telefonum iPhone X 13.5 Güncel unc0ver JB mevcut, sorunum iTunes bağlanamamak.
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 632 Mesajlar 3,090 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,295 Puanları 2,464 30 Tem 2020 #2 Orccus' Alıntı: Selamlar, Telefonum iPhone X 13.5 Güncel unc0ver JB mevcut, sorunum iTunes bağlanamamak. Genişletmek için tıkla ... İLK ÖNCE .. uncover . ayarlara geliniz ve Refresh icon Cache ve Restore RootFS işaretleyip .. cydia kaldrın... sonra... itunese tekrar baglanıyormu kontol edip tekrar jailbreak ediniz.. ettiginiz .an cydia .. geldi .. tam günceleme ediniz .. Repo. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. yükleyiniz.. ilk yüklenmesi gerekenler.. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Preferenceloder yüklemek.. sonra tekrar... itunese baglanmayı deneyin.. Oyla: Oyla 0 Downvote
Orccus' Alıntı: Selamlar, Telefonum iPhone X 13.5 Güncel unc0ver JB mevcut, sorunum iTunes bağlanamamak. Genişletmek için tıkla ... İLK ÖNCE .. uncover . ayarlara geliniz ve Refresh icon Cache ve Restore RootFS işaretleyip .. cydia kaldrın... sonra... itunese tekrar baglanıyormu kontol edip tekrar jailbreak ediniz.. ettiginiz .an cydia .. geldi .. tam günceleme ediniz .. Repo. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. yükleyiniz.. ilk yüklenmesi gerekenler.. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Preferenceloder yüklemek.. sonra tekrar... itunese baglanmayı deneyin..
KS KS O Orccus Apple Sever Katılım 31 May 2020 Konular 3 Mesajlar 11 Tepkime puanı 4 Puanları 1,133 4 Ağu 2020 #3 Çok teşekkürler.. Gerekli adımları uyguladım fakat durum değişmedi kablo ile bağlantı sağlıyorum bluetooth üzerinden bağlantı sağlayamıyorum. Oyla: Oyla 0 Downvote
Çok teşekkürler.. Gerekli adımları uyguladım fakat durum değişmedi kablo ile bağlantı sağlıyorum bluetooth üzerinden bağlantı sağlayamıyorum.