jb'li ios 14.4 ile clash royale güncellemesinden sonra açılmaması

shawshang

Apple Sever
Konular
4
Dün gelen güncelleme sonrası oyuna girilmiyor nedense. Bypass tweaklerini kullanmama rağmen açılmadı. Telefonu kapattım açılınca jb gitti ama oyuna girebildim. Sorunu nasıl aşabilirim ?

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Dün gelen güncelleme sonrası oyuna girilmiyor nedense. Bypass tweaklerini kullanmama rağmen açılmadı. Telefonu kapattım açılınca jb gitti ama oyuna girebildim. Sorunu nasıl aşabilirim ?
Farklı Bypasslar dene.

Oyla:

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
3 farklı bypass denedim
Oyun yönetimi hileleri engelleye bilmek adına jailbreaklı sistemleri devre dışı bırakmış o zaman ya jailbreak'tan yada oyundan vazgeçeceksin taki biri bypass çıkarana kadar.

Oyla:

ROOTRX

~$ iOS-Modder
Moderatör
Apple Sever
Adım
Unknown
Cihaz
iPad 15.5
Konular
16
Web sitesi
trappledestek.com
Repo : Tweak : vnodebypass
Yükle, anaekrana gelen vnodebypass tweak uygulamasını aç "Enable" bas aktif olduktan sonra respring etmeden direk oyuna gir ve test et.

Edit: iOS 14.0.1'de Tarafımca Clash Royal ve Clash of Clans oyunu için bypass yöntemi test edildi çalışıyor..

Oyla:

d_mavi

Apple Sever
Konular
4
Bendede son güncelleme sonrası clash royal jb'li açılmıyor. Safe moda alarak oynuyorum şimdilik..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…