Jbli iphonede whatch sürüm sorunu

• Konbuyu başlatan seymes
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 891

seymes

Apple Sever
Konular
8
Arkadaşlar iphone x 12.4 jb li whatch 5 aldım eşleştirme yapmıyorum sürüm yükseltme falan diyor bendede jb var yapmak istemiyorum acaba tweak falan var mı yada bi çözümü yardımcı olurmusunuz

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
Apple watch Güncellemeyi yapmak istiyorsanız iphone son sürüme güncellemeniz gerekir. Çünkü iki cihazın bir biri ile uyumlu çalışması gerekir. Ve Apple Watch a yüklemeye çalıştığınız sürüm son sürüm ile uyumludur. Ayrıca 12.4 sürümündeki bir cihaz ile Apple Watch eşleştirip sürümünü güncelleyebilirsin fakat kendi cihazın ile tekrar eşleştirdiğinde yeni sürümde verilen yenilikleri kullanamazsın.

Oyla:
KS
KS

seymes

Apple Sever
Konular
8
Apple watch Güncellemeyi yapmak istiyorsanız iphone son sürüme güncellemeniz gerekir. Çünkü iki cihazın bir biri ile uyumlu çalışması gerekir. Ve Apple Watch a yüklemeye çalıştığınız sürüm son sürüm ile uyumludur. Ayrıca 12.4 sürümündeki bir cihaz ile Apple Watch eşleştirip sürümünü güncelleyebilirsin fakat kendi cihazın ile tekrar eşleştirdiğinde yeni sürümde verilen yenilikleri kullanamazsın.
Eşleşme olmuyor yeni whatch saatimde yeni sürüme yükleyip tekrar deneyin diyor tweakla acaba böyle bir şey yapbilirmiyiz diye sordum sadece cevap için tşk ederim☺️

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
Eşleşme olmuyor yeni whatch saatimde yeni sürüme yükleyip tekrar deneyin diyor tweakla acaba böyle bir şey yapbilirmiyiz diye sordum sadece cevap için tşk ederim☺

tahminimce yok.. arkadaşım. yinede araştır

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Watch 5 serisi maalesef iOS 13 altını kabul etmiyor biliyorum .. Tweak olduğunu düşünmüyorum

Oyla:
Geri