KARA

Grknbrk

Apple Sever
Konular
10
Tema: KARA
Uyumluluk:
8.0 - 12.4

Sürüm: 1.2.2
1150 simge
bildirim rozetleri
ayarlar teması
3 simge maskesi

Repo.

Moderatör tarafında düzenlendi:

suti38

Apple Sever
Konular
24
bu tema çok hoş ve kullanıyorum tavsiye ederim..

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
463
repoda olacak derken?

bana hsap mı sorucan ? sebeb neden niçin ? .. kadir bey git yabancı sitelre repolar için yaz.. deliturk ile muhattap ol ... burda yorum yapma rica ediyorum. repo ismi rejail git.. onlarınkini kaldırt burda paralı atanlarda var örnek @serif61 onunki repomuza koyulmamıştır.. devrim abi .. kaldırır .. karekterli adam ... gerek yok girip yorum yapmaya araştır kimlerde var teman

Son düzenleme:
KS
KS

Grknbrk

Apple Sever
Konular
10
@kadir1009 tema paylaşan benim yorumun varsa bana olmalı sahibi sen olabilirsin @Kardelen inde dediği gibi önce yabancı formlara uyarı geçmen gerekiyor..

kadir1009

Apple Sever
Konular
3
Hesap sormuyorum bir açıklama bekledim sadece, siz repoya ekleneceğini yazdığınız içinde sizinle muhatap oldum. Yabancı forumlarda olmasının sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum, içeriğin oluşturucusu benim. Kimseye karaktersiz diye hakaret ettiğimi de hatırlamıyorum neye göre savunmaya geçtiniz anlamadım. Herneyse temanın tasarımcısı olarak ücretsiz ve benden habersiz bir şekilde sunulmasını istemediğimi ve repodan kaldırılmasını rica ettim. Anlayışla karşılayacağınızı düşünerek yazma eyleminde bulundum. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…