Çin malum çok kalabalık bir ülke olduğundan orada operatörler çok uygun fiyata kampanya yaparlar. Bu nedenle birçok kişi 2-3 sim karta sahiptir. Zaten fiziki çift simli telefonlara dikkat edin, hep Çin menşelidir ya da oraya özel üretilir. Bu cihaz da aslında bunu desteklemek için üretilmiştir. Yani telefonda kendi simini kullanıp sahip oldukları diğer simleri de bu sayede kullanabilirler. Özetlemek gerekirse 1-2 sorunu dışında kullanabilirsin. Şu an hazırda kullanan Çin'de yaşayan bir müvekkilimiz var. Haziran ayından bu yana kendisi iPhone 15 Pro cihazında kullanıyor.
Bunu değil ama bu tarz eski model kullanmıştım. hem de iPod Touch 6. nesilde deneyimledim. 14. ayda cihaz bozulduğundan çöpe atmak zorunda kaldım. Böyle şeyleri üreten firmalar genelde uzun süre var olmuyor ya da destek vermiyor. Farklı çözümler şu an işlevsiz. BTK eskisinden daha sık denetim yapıyor ve kayıtsız cihazlarınızda sinyal yok uyarısı alırsınız. Kayıt uzatmak da artık sadece yurt dışında yaşayanlara veriliyor. Üst model iPhone ya da Android cihazlardan alacaksanız, bu cihazı deneyimleyebilirsiniz.