Kayıtsız cihazlar için mag2sim

• Konbuyu başlatan kanas
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 136

kanas

Apple Sever
Konular
11
Sürüm
ios14-ios17
Cihaz
xsmax-14promax
Arkadaşlar konu göremedim sormak istiyorum resimdeki cihazı kullanan varmı kayıt dışı iphone için malum bu aralar kayıt uzatma yurt dışı cihazlarda durduruldu bu cihaz ile şebeke veriliyor çok video izledim aramızda kullanan varmı yada farklı çözümü olan

Ekli dosyalar

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    40.9 KB · Görüntüleme: 5

zgrklc

Apple Sever
Konular
2
Çin malum çok kalabalık bir ülke olduğundan orada operatörler çok uygun fiyata kampanya yaparlar. Bu nedenle birçok kişi 2-3 sim karta sahiptir. Zaten fiziki çift simli telefonlara dikkat edin, hep Çin menşelidir ya da oraya özel üretilir. Bu cihaz da aslında bunu desteklemek için üretilmiştir. Yani telefonda kendi simini kullanıp sahip oldukları diğer simleri de bu sayede kullanabilirler. Özetlemek gerekirse 1-2 sorunu dışında kullanabilirsin. Şu an hazırda kullanan Çin'de yaşayan bir müvekkilimiz var. Haziran ayından bu yana kendisi iPhone 15 Pro cihazında kullanıyor.

Bunu değil ama bu tarz eski model kullanmıştım. hem de iPod Touch 6. nesilde deneyimledim. 14. ayda cihaz bozulduğundan çöpe atmak zorunda kaldım. Böyle şeyleri üreten firmalar genelde uzun süre var olmuyor ya da destek vermiyor. Farklı çözümler şu an işlevsiz. BTK eskisinden daha sık denetim yapıyor ve kayıtsız cihazlarınızda sinyal yok uyarısı alırsınız. Kayıt uzatmak da artık sadece yurt dışında yaşayanlara veriliyor. Üst model iPhone ya da Android cihazlardan alacaksanız, bu cihazı deneyimleyebilirsiniz.

KS
KS

kanas

Apple Sever
Konular
11
İşin açıkçası biraz evvel arkadaşın pasaportuna kayıt yaptık :) açılmasını bekliyoz bakalım 2 cihaz tek kayıt

zgrklc

Apple Sever
Konular
2
Cihazlar aynı model ise sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Onun dışındakiler tespit edilince kara listeye alınır, bilginize. Ancak yine de şansınıza ne çıkar bilinmez. BTK en son 2022'de bu durumun tespitine ilişkin bir bildirim yayımlandı. Zira durumlar sosyal medyada insanlar tarafından dile getirildikçe kurumlar bu tür şeylerin önlemini almaya başlar, çünkü burası Türkiye...

Son düzenleme:

zgrklc

Apple Sever
Konular
2
Artık yurtdışı cihazlar bitirıyorlar çift sim cihazlarda 8 ay tahminimce 4 aya indirilecek diye biliyorum işin boku çıktı. Zorlaştırdılar iyice
Dünyada şu olayı yaşatan 3-5 ülke ancak vardı ne yazık ki onlardan biriyiz...

KS
KS

kanas

Apple Sever
Konular
11
Cihazlar aynı model ise sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Onun dışındakiler tespit edilince kara listeye alınır, bilginize. Ancak yine de şansınıza ne çıkar bilinmez. BTK en son 2022'de bu durumun tespitine ilişkin bir bildirim yayımlandı. Zira durumlar sosyal medyada insanlar tarafından dile getirildikçe kurumlar bu tür şeylerin önlemini almaya başlar, çünkü burası Türkiye...
aynı model cihaz zaten ama elindeki cihaz aynı renk gb dı kabul etmedi gitti hemen aynı modeli buldu aldı kaydı bitirdi dün yaptık halen açılmadı bekliyoruz e devlettte herşey normal ama açılmasını bekliyoz

Geri