2 21huseyin Çevirmen Apple Sever Katılım 12 Ağu 2019 Konular 5 Mesajlar 33 Tepkime puanı 19 Puanları 1,869 24 Mar 2020 #1 Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmanızı sağlayan tweak. -Kara listeye uygulama ekleyip kapanmasını sağlayabilirsiniz. -Beyaz listeye uygulama ekleyip kapanmasını engelleyebilirsiniz. -Uygulamadan çıkınca kapanmasını sağlayabilirsiniz. -Cihazı kilitleyince uygulamaların kapanmasını sağlayabilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle com.smokin1337.killmyapps_1.0.6_iphoneos-arm (1).deb Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmanızı sağlayan tweak. -Kara listeye uygulama ekleyip kapanmasını sağlayabilirsiniz. -Beyaz listeye uygulama ekleyip kapanmasını engelleyebilirsiniz. -Uygulamadan çıkınca kapanmasını sağlayabilirsiniz. -Cihazı kilitleyince uygulamaların kapanmasını sağlayabilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle com.smokin1337.killmyapps_1.0.6_iphoneos-arm (1).deb Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS 2 21huseyin Çevirmen Apple Sever Katılım 12 Ağu 2019 Konular 5 Mesajlar 33 Tepkime puanı 19 Puanları 1,869 24 Mar 2020 #2 Konuyu düzenleyemedim.Uyumluluk ios 11 ve sonrası. İphone 7 ios 12.4 de denendi. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konuyu düzenleyemedim.Uyumluluk ios 11 ve sonrası. İphone 7 ios 12.4 de denendi. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
K karnesa Apple Sever Katılım 25 Şub 2020 Konular 7 Mesajlar 127 Tepkime puanı 24 Puanları 1,524 25 Mar 2020 #3 21huseyin' Alıntı: Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmanızı sağlayan tweak. -Kara listeye uygulama ekleyip kapanmasını sağlayabilirsiniz. -Beyaz listeye uygulama ekleyip kapanmasını engelleyebilirsiniz. -Uygulamadan çıkınca kapanmasını sağlayabilirsiniz. -Cihazı kilitleyince uygulamaların kapanmasını sağlayabilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 8806 Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... türkçe versiyonu nu bulamadım iphone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
21huseyin' Alıntı: Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmanızı sağlayan tweak. -Kara listeye uygulama ekleyip kapanmasını sağlayabilirsiniz. -Beyaz listeye uygulama ekleyip kapanmasını engelleyebilirsiniz. -Uygulamadan çıkınca kapanmasını sağlayabilirsiniz. -Cihazı kilitleyince uygulamaların kapanmasını sağlayabilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 8806 Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... türkçe versiyonu nu bulamadım iphone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
KS KS 2 21huseyin Çevirmen Apple Sever Katılım 12 Ağu 2019 Konular 5 Mesajlar 33 Tepkime puanı 19 Puanları 1,869 25 Mar 2020 #4 karnesa' Alıntı: türkçe versiyonu nu bulamadım iphone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi. Genişletmek için tıkla ... İlk mesajdan deb dosyasını indirip filza ile yükle Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
karnesa' Alıntı: türkçe versiyonu nu bulamadım iphone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi. Genişletmek için tıkla ... İlk mesajdan deb dosyasını indirip filza ile yükle Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TheAslan Apple Sever Katılım 18 Nis 2020 Konular 37 Mesajlar 138 Tepkime puanı 150 Puanları 1,159 Yaş 33 Konum İstanbul, Türkiye 30 Nis 2020 #5 favoriye ekledim