Kişisel Erişimin Otomatik Kapanmaması İçin Tweak

melihenes34

Apple Sever
Konular
4
Arkadaşlar merhabalar, günde 500 defa diğer telefonla kapat aç yapmak canımı sıkmaya başladı jb var bir tweak var mı bunun için ?

Tuana504268

Apple Sever
Adım
Murat
Cihaz
İphone 13
Konular
6
Arkadaşlar merhabalar, günde 500 defa diğer telefonla kapat aç yapmak canımı sıkmaya başladı jb var bir tweak var mı bunun için ?
Merhaba.Tweak var mı bilmiyorum ama apple türkiye destek bana “Ayarlar -ekran ve parlaklik kismindan otomatik kiliti asla'ya getirebilirsiniz kapanmamasi için. iPhone'unda güce bagli olmasi gerekli.” demişti.

Son düzenleme:
Oyla:

zgrklc

Apple Sever
Konular
2
Diğer cihaza farklı hesap tanımlayıp, aile üyesi yaptıktan sonra aile paylaşımı bölümünü otomatik yapabilirsiniz.
Julioverne reposundan Fiona tweaki ile cihazın tuş kilidi aktifken dahi wifiden kopmamasını sağlayabilirsin.
Tetherme tweaki ile de bu sorunu çözebilirsin. Wifi ya da USB ile paylaşım yapabilirsin. Keep Broadcasting seçeneğini de aktifleyerek tuş kilidinde dahi internet paylaşımına devam edebilirsin. Çok eskiden MyWii tweaki vardı ondan sonra yapılmış en iyi hücresel tweakidir. Bende lisanslı olarak iOS 8'den beri kullanıyorum.

Oyla:
Geri