B bagaj Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 12 Mesajlar 56 Çözümler 1 Tepkime puanı 5 Puanları 1,879 9 Kas 2019 #1 Arkadaşlar denetim merkezine konum kısayolunu eklemek için önerebileceğiniz bir tweak var mı? Teşekkürler Son düzenleme: 9 Kas 2019
Arkadaşlar denetim merkezine konum kısayolunu eklemek için önerebileceğiniz bir tweak var mı? Teşekkürler
engin Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever İndirim Avcısı Adım Engin Meslek Özel Şirket Cihaz İPhone X Katılım 16 Haz 2018 Konular 58 Mesajlar 668 Tepkime puanı 125 Puanları 2,254 Yaş 37 Konum İstanbul 9 Kas 2019 #2 bagaj' Alıntı: Arkadaşlar alt panele konum kısayolunu eklemek için önerebileceğiniz bir tweak var mı? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sürümünüz nedir.. alt panel derken.. denetim merkezinemi.. Oyla: Oyla 0
bagaj' Alıntı: Arkadaşlar alt panele konum kısayolunu eklemek için önerebileceğiniz bir tweak var mı? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sürümünüz nedir.. alt panel derken.. denetim merkezinemi..
KS KS B bagaj Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 12 Mesajlar 56 Çözümler 1 Tepkime puanı 5 Puanları 1,879 9 Kas 2019 #3 engin' Alıntı: sürümünüz nedir.. alt panel derken.. denetim merkezinemi.. Genişletmek için tıkla ... ios 12.4 , evet denetim merkezini kastediyorum. Oyla: Oyla 0
engin' Alıntı: sürümünüz nedir.. alt panel derken.. denetim merkezinemi.. Genişletmek için tıkla ... ios 12.4 , evet denetim merkezini kastediyorum.
Ayfly Apple Sever Katılım 17 Tem 2018 Konular 7 Mesajlar 240 Tepkime puanı 41 Puanları 1,889 9 Kas 2019 #4 bagaj' Alıntı: ios 12.4 , evet denetim merkezini kastediyorum. Genişletmek için tıkla ... Ccmoduls kullanabilirsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0
bagaj' Alıntı: ios 12.4 , evet denetim merkezini kastediyorum. Genişletmek için tıkla ... Ccmoduls kullanabilirsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi