M memet47 Yeni Üye Apple Sever Katılım 29 Nis 2019 Konular 17 Mesajlar 111 Tepkime puanı 10 Puanları 1,524 7 Tem 2019 #1 Arkadaşlar iphone 7 jb yaptıktan sonra konum yanlış gösteriyor jb siz kullanımda da yanlış gösteriyor
Arkadaşlar iphone 7 jb yaptıktan sonra konum yanlış gösteriyor jb siz kullanımda da yanlış gösteriyor
S SheSouL Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Katılım 27 Haz 2018 Konular 33 Mesajlar 812 Tepkime puanı 148 Puanları 1,889 7 Tem 2019 #2 memet47' Alıntı: Arkadaşlar iphone 7 jb yaptıktan sonra konum yanlış gösteriyor jb siz kullanımda da yanlış gösteriyor Genişletmek için tıkla ... tekrar sıfrla temiz kurulum ediptekrar dene olmadı dostum. Oyla 0 Downvote
memet47' Alıntı: Arkadaşlar iphone 7 jb yaptıktan sonra konum yanlış gösteriyor jb siz kullanımda da yanlış gösteriyor Genişletmek için tıkla ... tekrar sıfrla temiz kurulum ediptekrar dene olmadı dostum.
by BasilBey Yönetici Moderatör Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Adım basri Cihaz iPhone 11 pro Katılım 22 Ağu 2018 Konular 147 Mesajlar 555 Çözümler 3 Tepkime puanı 754 Puanları 2,264 7 Tem 2019 #3 Gizlilik Konum Servisleri'ne dokun "Konum Hizmetleri"nin yanındaki düğmenin yeşil olduğundan emin ol HOCAM Aşağı kaydırın ve Google Haritalar'ı seçin. Uygulamayı Kullanırken'i veya Her Zaman'ı seçin. YİNESORUN VARSA SIFRLA Bİ .. Oyla 0 Downvote
Gizlilik Konum Servisleri'ne dokun "Konum Hizmetleri"nin yanındaki düğmenin yeşil olduğundan emin ol HOCAM Aşağı kaydırın ve Google Haritalar'ı seçin. Uygulamayı Kullanırken'i veya Her Zaman'ı seçin. YİNESORUN VARSA SIFRLA Bİ ..