- Adım
- Öznur
- Cihaz
- iPhone 11
- Konular
- 1,112
Bende Substitute güncellemeside var ama hislerim onu güncellemem gerektigini söylüyor? cünkü güncelleme sirasinda baska bir sistem tweakini kaldiriyor. Öneriniz nedir?
Kaldırması istediği ek bir paket, yani sonradan yapılmış yama. Artık İhtiyaç duyulmadığı kaldırmak istiyor. sorun olmaz kaldırabilirsinn?Bende Substitute güncellemeside var ama hislerim onu güncellemem gerektigini söylüyor? cünkü güncelleme sirasinda baska bir sistem tweakini kaldiriyor. Öneriniz nedir?
İyi akşamlar videoyu adım adım izleyin filzayı yükleyin safariden verdiğim linke gidin filza ile açın yükleyin resping yapın sonra cydia giriş yapıp güncellemeleri yapın eski haline dönüyor cydia hata vermiyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Oda çöxüm olmuyor yükledikten sonra respring ettiğinizde error verir yüklenmez gözükür sizde nasıl yüklendi
Ve o iki güncellemeyle oynadığınızda kırmızı başlar arkadaşım
Resimde görüldüğü üzere error verir Ekli dosyayı görüntüle 6795
Merhaba arkadaşlar.. cydia ilk kurduğumuzda 7 güncelleme gelecek ve bu güncelleme sırasında gerekli güncelleme tam güncelleme gelecek hi,ç bir şekilde tam günceleme etmeyiniz... videoyu izleyiniz..
Video. @DeliTurK
Kimsenin bir şey bildiği yok yeni kurmayanlar nasıl yapacak
Dostum açtım yeniledim yine olmadıyüklü olanlarda sıkıntı yok... yeni yapmak isteyenlerde sıkıntı vardı.. cydia açın yenileyin güncelleme gelecek şu an itibriyle güncelleyin .. bu yaptığımız videoya gerek kalmadı çözüm için güncelleme yaptılar bu sabah..
Dostum açtım yeniledim yine olmadı
Merhaba arkadaşlar.. cydia ilk kurduğumuzda 7 güncelleme gelecek ve bu güncelleme sırasında gerekli güncelleme tam güncelleme gelecek hi,ç bir şekilde tam günceleme etmeyiniz... videoyu izleyiniz..
Video. @DeliTurK
Dostlar bu şekil çözülüyor teşekkürler ama bütün tweaklar siliniyor bilginiz olsun herşeyi yeniden yükleyeceksiniz?2.. videomda yaptığınız taktirde hiç bir güncelleme hatası almayacaksınız arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 6803
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.