Ahmet tekin
Apple Sever
- Konular
- 29
Arkadaşlar lockplus proyu kurdum etkinleştirdim ancak hiçbir şey değişmedi nerede yanlış yapıyorum acaba
Onu denedim olmadı sürümden mi kaynaklanıyor acaba 11.2.6 kullanıyorum bu sitenin reposundan indirdimKonu taşındı.. (Konu açma kurallarına Lütfen dikkat ediniz.)
kilit ekranında iken elinizle aşağı doğru asılın. widget seçenekleri gelecektir. Komplike bir tweak kendinizde windgetler oluşturabilirsiniz.
Onu denedim olmadı sürümden mi kaynaklanıyor acaba 11.2.6 kullanıyorum bu sitenin reposundan indirdim
@HzEyup geliştirici reposundan indirilmiyor cydown hata veriyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parmagını aşagı doğru kaydırırken “Creator” bölümüne girip ölçeklendirebilirsinWigdetı nasıl yukarıya doğru ayarlabilirim?
Parmagını aşagı doğru kaydırırken “Creator” bölümüne girip ölçeklendirebilirsin
Editor bolumunden yapabilirsin bu dediğinimüzik wigdetını hocam yazmayı unutmuşum. gece denedim de sonuç elde edemedim saati falan ben yukarıya aldım
Hatta senin yüklediğim widget hangisi onu
Deneyem bukuota istersen
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
biraz araştırdım işte saat widgetını yukarıya kaydırdım ama normal müzik uygulaması çok aşağıda kalıyor onu yukarı çekemezmiyim
Hocam dedim ya bak edit modunda
Taşıyacağın öğeyi üzerine basılı tut götür
Şeklinde Yapılıyor bu iş
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.