LockShut Türkçe

TheLastMohikan

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Serkan
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 15 Pro
Konular
266
LockShut, Apple'ın güvenlik açısından eklemeyi unuttuğu yazılım parçasıdır, hırsızlara karşı yeni bir silah veya bir partide cihazınızı sadece birinin kapatması için unutur.

Sahte kapatma gibi daha önce hiç görülmemiş yeni özellikler getiriyor, bu da cihazınızdaki tüm bağlanabilirliği etkinleştirerek cihazı takip edebilmenizi ve ayrıca kimlik doğrulama gibi diğer özelliklerin kapatılmasını sağlar.

Aşağıda bazı açıklamalarla özelliklerin bir listesi verilmiştir:

• Devre Dışı Bırak: Tüm kapatma hareketlerini devre dışı bırakır. Kaydırıcıyı bile görmeyeceksin
  • Tıbbi erişim: Kapatma hareketleri, kapatma kaydırıcısı kilitli kalırken tıbbi kimliğe erişime izin verir.
  • Sahte kapatma: Telefonu kilitliyken kapatmaya çalışırken, "sahte kapatma" gerçekleştirecektir: ekran sanki kapalıymış gibi siyah kalacak, tüm düğmeler devre dışı bırakılacaktır. Bu özellik ayrıca bildirimleri devre dışı bırakır ve DND'yi otomatik olarak etkinleştirir. Bu özelliğin düzgün çalışmasını istiyorsanız lütfen DND'deki çağrıları devre dışı bırakın ve kilidi açıkken DND'yi etkinleştirin. Cihazı tekrar uyandırmak için her iki ses düğmesine de basın.
  • Kimlik Doğrulama: Kapatma işlemine izin vermeden önce kimlik doğrulaması (Dokunmatik Kimlik veya Yüz Kimliği) ister.
    UYARI: Touch ID veya Face ID etkinleştirilmelidir. Bu bir güvenlik önlemidir. Tek kimlik doğrulama biçimi bir parola ise, hiçbir şey olmayacaktır.
Repo: Uyumluluk. İOS 13.0 - 13.6
Versiyon 1.1
Düzenleyen Çeviri: @OkkoOkan

1597081861745.png

1597081881041.png

1597081895137.png

Ayfly

Apple Sever
Konular
7
Bioprotect te bu özellik var zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
292
Bioprotect te bu özellik var zaten

ne aynısı farklı sahte kapatma özelliği senin dediğinde varmı? Klasörlere ve uygulamalara şifre koyma değilmi sadece benmi yanlış biliyorum

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
WiFi / Bluetooth / Veriyi Aç seçeneğini işaretlemeniz önerilir.ayarlarda, böylece birisi cihazınızı kapatmaya çalıştığında veriler etkinleştirilir. İPhone'unuzu bulduğunuzda ve ona yeterince yaklaştığınızda, kendinize , telefonda bir alarm çalması ve hırsızı bulması için LockShut-Alarm anahtar sözcüğünü içeren bir bildirim gönderirsiniz.. arkadaşım.. farklı ayrı bir tweaktir. benzer fakay ayri özelliklere sahip tweaktir.

SaianSS

Apple Sever
Konular
2
Telefonun çalınması durumda sahte kapanma işlevi mi yapıyor? Farklı bir işlevi var mı? Teşekkürler

Ayfly

Apple Sever
Konular
7
ne aynısı farklı sahte kapatma özelliği senin dediğinde varmı? Klasörlere ve uygulamalara şifre koyma değilmi sadece benmi yanlış biliyorum

Evet onu da yapıyor.aynı zamanda eğer seçersen hem respring hemde kapatma için de uygulayabiliyorsun.

Geri