- Adım
- Devrim
- Meslek
- Güvenlik
- Cihaz
- iPhone 13 Pro Max
- Konular
- 1,193
Geçerli çalmakta olan parçayı beğenilen koleksiyona / koleksiyondan eklemeye / kaldırmaya izin verir. Spotify, Apple Music, Youtube Music ve Tidal ile çalışır.
Müziğinizi mi dinliyorsunuz? Çalmakta olan şarkıyı beğendiğiniz koleksiyona eklemek için cihazınızın kilidini açmak istemiyorum Sorun değil Aşk sizi korudu. Love , CC geçiş veya Activator Actions kullanarak mevcut çalmakta olan parçayı beğendiğiniz koleksiyona eklemenize izin verir, böylece en sevdiğiniz şarkıların keyfini çıkarabilirsiniz.
Sevgi, mevcut oyunun zaten sevilen koleksiyonda olup olmadığını tespit edecek kadar akıllıdır. Beğenilen koleksiyondaki mevcut çalan parça CC geçişli ise aktif olacaktır.
Gerekli İnce Ayarlar
Repo:
Uyumluluk: 12.0 - 13.6.1
Sürüm: 0.7.0
Müziğinizi mi dinliyorsunuz? Çalmakta olan şarkıyı beğendiğiniz koleksiyona eklemek için cihazınızın kilidini açmak istemiyorum Sorun değil Aşk sizi korudu. Love , CC geçiş veya Activator Actions kullanarak mevcut çalmakta olan parçayı beğendiğiniz koleksiyona eklemenize izin verir, böylece en sevdiğiniz şarkıların keyfini çıkarabilirsiniz.
Sevgi, mevcut oyunun zaten sevilen koleksiyonda olup olmadığını tespit edecek kadar akıllıdır. Beğenilen koleksiyondaki mevcut çalan parça CC geçişli ise aktif olacaktır.
Gerekli İnce Ayarlar
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- To use notification feature from Love.
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- To interact with Supported apps to get track details.
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- To use Activator action to add or remove track from liked collection.
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- To use CC Toggle feature from Love.
Repo:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Uyumluluk: 12.0 - 13.6.1
Sürüm: 0.7.0