imaj
Apple Sever
A7 2016 kullanıcısıyım root ws konular oluyor mu genellemede
A7 2016 kullanıcısıyım root ws konular oluyor mu genellemede
Hos buldum tesekkurlermerhaba hoşgeldiniz.. aramızda bilen kişiler var tabi fakat ağırlıklı apple jailbrek ve tweak içerikli .. sayfamız ama bilen kişler kaynaklara veya sorulara cevap vereceklerdir.. mutlaka arkadaşım
root ve room içerikler olacaktır
O zaman hayırlı olsun dielimHoşgeldin arkadaşım root room içerikler zaman lâ olacaktir yeni sayfayiz 6 günlük da umarım daha geniş kapsamli cihazlarà destek içerikler olur zaman bıraz yardım durumunda bilen kişiler cevap verecektir tekrar hoşgeldin dostum
ALLAH razı olsun hoş buldum adaş tesekkurler sadece iphone olması biraz uzucu gibi adroid kullanıcısı da cok yogunlukta fakat adroid icin de bolum acarsınız ilerliyen zamanlar da die umuyorumHosgeldin arkadaşım sefalar getirdin bu site iphone üzerine fakat bazen Room root içerikler oluyor kaynaklar ve bu Yararlı Bilgiler ve Dökümanlar bölümde olacaktır
Aynen ole hos buldum dostum zamanla olur herseyHoşgeldin arkadaşım deliturk abi açılacak zaman içersinde demişti özellikle root room araçlar ve uygulamalar gibi iyi forumlar ?
ins daim olur guzel konular gelicegini umuyorum bende paylaşmak guzeldir hos buldum tesekkurlerhoşgeldingüzel sayfa yeni daha inşallah sürekli bir forum olur diye düşünüyorum arkadaşlar saglam gibi duruyor tema yazılım. bakalım
Hos buldum tesekkurler ?Hoşgeldin imaj ?
Tesekkurler dostum hos buldum saolasinhoşgelmişsin ustam iyi forumlar
Hos buldum arkadaşım teşekkurlerhoşgeldin..imaj arkdaşım iyi forumlar..![]()
Hos buldum dostum tesekkurlerhoşgeldin arkadaşım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.