önceden sorun yoktu evet. sonra ne olduysa sadece yapıkredi de giriş yaptığım gibi şifremi vs iptal etti. sonra bankaya gidip yeni şifre aldımakabinde shadow ayarlarından uygulamaya gelip tüm seçenekleri açtım yine bir şey değişmedi.
RootHide Dopamine işi çözdü.Hocam bir çözüm bulabildiniz mi? ben de aynı durumdayım şu an.
Valla bu yapıkredi neymiş böyle ya iptal ederim kartları da hesabı da kullanmam gerekirse..
Roothide iOS 16.5 için var mı peki?RootHide Dopamine işi çözdü.
Roothide iOS 16.5 için var mı peki?
O değil deZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
aynen doğru.O değil deZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olabilir mi acaba?
Hocam merhabalar tekrardan, henüz bakamamıştım da şimdi dopamine roothide a geçmeyi düşünüyorum.Rehber - Dopamine 2 jailbreak Roothide Uygulama Bypass işlemi ( Genel tartışma )
Merhabalar arkadaşlar Dopamine 2 büyük sorunları var ve uygulama girmeme olayı son bulacak bu konu altında sizlere artık uygulama girmeme ve jailbreak algısından kurtulmanız için dosya ve video atacagım . umarım yaararlı olacaktır burdan istediginizi sorabilirsiniz . RootHide, uygulamaları...trappledestek.com
en ekili sistem bu arkadaşalr tüm uygulamalarda bypass işlemi sorunsuz
Hocam ayni durumda bende varim. Eski tweakler geciyor mu yoksa sifirdan kurmamiz mi gerekiyor ogrenebildin mi?Hocam merhabalar tekrardan, henüz bakamamıştım da şimdi dopamine roothide a geçmeyi düşünüyorum.
Cihazım şu an Dopamine 2 ile jailbreakli.
Cihazı yeniden başlatıp roothide ile jailbreak yaptığım vakit mevcut tweaklerim sorunsuz çalışmaya devam eder mi acaba?
Aynı sorunun bende cevabını merak ediyorum. Eski tweaklar kalıyor mu ?Hocam merhabalar tekrardan, henüz bakamamıştım da şimdi dopamine roothide a geçmeyi düşünüyorum.
Cihazım şu an Dopamine 2 ile jailbreakli.
Cihazı yeniden başlatıp roothide ile jailbreak yaptığım vakit mevcut tweaklerim sorunsuz çalışmaya devam eder mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?