DeliTurK Administrator Admin Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,210 Mesajlar 4,703 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,867 Daha fazla Adım Devrim Meslek Güvenlik Cinsiyet Erkek Cihaz iPhone 13 Pro Max 18 Mar 2019 #1 Açıklama.. İphone için daha modern durum çubuğu Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Uyumluluk iOS 12 Bölüm: Tweak Sürüm: 1.0.0 ÜCRETSİZ. Telefonumdan Görüntü Son düzenleme: 18 Mar 2019
Açıklama.. İphone için daha modern durum çubuğu Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Uyumluluk iOS 12 Bölüm: Tweak Sürüm: 1.0.0 ÜCRETSİZ. Telefonumdan Görüntü
Yaram Yeni Üye Katılım 16 Tem 2018 Konular 15 Mesajlar 156 Tepkime puanı 23 18 Mar 2019 #2 deliturk' Alıntı: Açıklama.. İphone için daha modern durum çubuğu Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Uyumluluk iOS 12 Bölüm: Tweak Sürüm: 1.0.0 ÜCRETSİZ. Telefonumdan Görüntü Genişletmek için tıkla ... İphone x icin uygunmudur hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
deliturk' Alıntı: Açıklama.. İphone için daha modern durum çubuğu Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Uyumluluk iOS 12 Bölüm: Tweak Sürüm: 1.0.0 ÜCRETSİZ. Telefonumdan Görüntü Genişletmek için tıkla ... İphone x icin uygunmudur hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS DeliTurK Administrator Admin Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,210 Mesajlar 4,703 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,867 Daha fazla Adım Devrim Meslek Güvenlik Cinsiyet Erkek Cihaz iPhone 13 Pro Max 18 Mar 2019 #3 Yaram' Alıntı: İphone x icin uygunmudur hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... denenmedi .. ama otomatik ayarlıyor gibi .. tweak sahibi .. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
Yaram' Alıntı: İphone x icin uygunmudur hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... denenmedi .. ama otomatik ayarlıyor gibi .. tweak sahibi .. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
Yaram Yeni Üye Katılım 16 Tem 2018 Konular 15 Mesajlar 156 Tepkime puanı 23 18 Mar 2019 #4 deliturk' Alıntı: denenmedi .. ama otomatik ayarlıyor gibi .. tweak sahibi .. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Genişletmek için tıkla ... Deniyeyim bakim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
deliturk' Alıntı: denenmedi .. ama otomatik ayarlıyor gibi .. tweak sahibi .. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Genişletmek için tıkla ... Deniyeyim bakim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaram Yeni Üye Katılım 16 Tem 2018 Konular 15 Mesajlar 156 Tepkime puanı 23 18 Mar 2019 #5 Denedim hic bisi degismedi ayarlarda da bisi yok galiba x icin uyumlu deil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denedim hic bisi degismedi ayarlarda da bisi yok galiba x icin uyumlu deil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS DeliTurK Administrator Admin Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,210 Mesajlar 4,703 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,867 Daha fazla Adım Devrim Meslek Güvenlik Cinsiyet Erkek Cihaz iPhone 13 Pro Max 18 Mar 2019 #6 Yaram' Alıntı: Denedim hic bisi degismedi ayarlarda da bisi yok galiba x icin uyumlu deil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... XX X ve üzeri için olmuyor gibi evet.. şık bir tweak aslında belki ileri sürümlerde olma ihtimali ... olabilir..
Yaram' Alıntı: Denedim hic bisi degismedi ayarlarda da bisi yok galiba x icin uyumlu deil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... XX X ve üzeri için olmuyor gibi evet.. şık bir tweak aslında belki ileri sürümlerde olma ihtimali ... olabilir..
S SheSouL Tecrübeli Üye Katılım 27 Haz 2018 Konular 33 Mesajlar 812 Tepkime puanı 148 18 Mar 2019 #7 6s plus çalıştı ?
Canbulut19 Yeni Üye İlk 1000! Katılım 18 Tem 2018 Konular 63 Mesajlar 223 Çözümler 3 Tepkime puanı 159 Daha fazla Adım bulut Cinsiyet Erkek Cihaz iphone 11 18 Mar 2019 #8 teşekkürler hocam
engin Tecrübeli Üye İndirim Avcısı Katılım 16 Haz 2018 Konular 58 Mesajlar 674 Tepkime puanı 125 Daha fazla Adım Engin Meslek Özel Şirket Cinsiyet Erkek Cihaz İPhone X 23 Mar 2019 #9 emeğinize sağlık arkadaşım.