Deneyip döneceğimbu clone uyarlaması instagram için olmuyor. Ya da ben yapamadım. Bu benim için çok önemli. Güncel instagram versiyonuyla bunun clonesini yapabilir misiniz lütfen bilgi bekliyorum, teşekkür ederim.
Denedim sorunsuz yapıyor. Öncelikle klonlayacağınız ipayı seçin. Set ipa infoya basıp çıkan 3 adet yazının sonuna 1 yazın. Done tuşuna basın. Mode it basın. Sağ üstteki i butonuna basın. View files kısmına basın ve yaprığınız ipaya tıklayıp trollstore ile kurulum yapın.bu clone uyarlaması instagram için olmuyor. Ya da ben yapamadım. Bu benim için çok önemli. Güncel instagram versiyonuyla bunun clonesini yapabilir misiniz lütfen bilgi bekliyorum, teşekkür ederim.
App bundle kısmındaki instagram yazan yere başka birşey yazıp deneyinizTeşekkür ederim. Tarif ettiğin şekilde instagram1 adlı 2.uygulamayı yükledim. Ama ilk uygulamada olan hesaplarım sonraki kurduğum instagram uygulamasında da çıkıyor. Hatta ilk uygulamada geçiş yaptığım diğer hesabım, sonraki yüklediğim 2.instagram uygulamasında da açılıyor. Tabi bunu yaparken ilk instagram uygulamasını tamamen kapattıktan sonra, 2.instagram uygulamasını açarak yapmaya çalışıyorum ama birbirinin aynısı gibi olmakta.
abi teşekkür ediyorum sürekli ilgilenip detaylı yanıtlar veriyorsun ... şimdi bu satırları yazarken an be an yaptıklarımı da yazıyorum;App bundle kısmındaki instagram yazan yere başka birşey yazıp deneyiniz
abi teşekkür ediyorum sürekli ilgilenip detaylı yanıtlar veriyorsun ... şimdi bu satırları yazarken an be an yaptıklarımı da yazıyorum;
ilk önce AppsDump2 iPA Çıkarıcı ile yüklü instagramın ipasını "Decrypt - IPA" seçeneğini tıklayarak çıkarttım. Ardından MudmyIPA'yı açıp select ipa ile dışarı çıkarttığım instagram ipa'sını içeri aldım... set ipa info ile ilk üç kutucuğa "1" 3.sıradaki Costumize App Bundle'nin seçeneğine de "2" yazdım. Done'ye bastım. sağ üstteki "i" ye bastım "view the output package list" e bastım çıkan yerde yazan "instagram1.ipa" yı tıkladım ve trollstore ile açtım... install dedim ve ana ekrana gelen instagram1 uygulamasını tıkladım... Hesap aç giriş yap seçeneği geldi buraya kadar güzel. İlk instagram hesabında hiç giriş yapmadıgım başka bir hesapla giriş yaptım... bir başka hesabımla da giriş yaptım. Kill All Apps dedim... İlk instagramı açtım, kapattım. Sonra ikinci kurduğum instagramı da açtım ama gene ilk instagramdaki hesaplarım burada da gözükmeye devam etti
YeaÇıkartılan veya hazırda olan uygulamayı bir örneğini (istediğimiz kadar clone çıkarabiliriz) Orjinal uygulamanın yanında yükleyip aynı anda kullanmayı sağlayan araçtır.
Ekli dosyayı görüntüle 12750
[Hidden content]
HmÇıkartılan veya hazırda olan uygulamayı bir örneğini (istediğimiz kadar clone çıkarabiliriz) Orjinal uygulamanın yanında yükleyip aynı anda kullanmayı sağlayan araçtır.
[Hidden content]
TşkÇıkartılan veya hazırda olan uygulamayı bir örneğini (istediğimiz kadar clone çıkarabiliriz) Orjinal uygulamanın yanında yükleyip aynı anda kullanmayı sağlayan araçtır.
[Hidden content]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?