C Criss7 Apple Sever Katılım 13 Haz 2020 Konular 7 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 29 Tem 2020 #1 NETFLİX te jailbreak aktifken videolar oynatmıyor telefon kapatıp açtığımda (jb devre dışı kaldığın) hiç bir sorun yaşanmıyor çözüm nedir acaba ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
NETFLİX te jailbreak aktifken videolar oynatmıyor telefon kapatıp açtığımda (jb devre dışı kaldığın) hiç bir sorun yaşanmıyor çözüm nedir acaba ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS C Criss7 Apple Sever Katılım 13 Haz 2020 Konular 7 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 29 Tem 2020 #2 Bypass denedim yine olmadı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 29 Tem 2020 #3 Criss7' Alıntı: NETFLİX te jailbreak aktifken videolar oynatmıyor telefon kapatıp açtığımda (jb devre dışı kaldığın) hiç bir sorun yaşanmıyor çözüm nedir acaba ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... deneme yapıldı açıyor netfilix Bypass yok ve jailbreak aktif bir şey engelliyordur Ekli dosyayı görüntüle IMG_0322.MP4 Oyla: Oyla 0 Downvote
Criss7' Alıntı: NETFLİX te jailbreak aktifken videolar oynatmıyor telefon kapatıp açtığımda (jb devre dışı kaldığın) hiç bir sorun yaşanmıyor çözüm nedir acaba ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... deneme yapıldı açıyor netfilix Bypass yok ve jailbreak aktif bir şey engelliyordur Ekli dosyayı görüntüle IMG_0322.MP4
KS KS C Criss7 Apple Sever Katılım 13 Haz 2020 Konular 7 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 29 Tem 2020 #4 melis' Alıntı: deneme yapıldı açıyor netfilix Bypass yok ve jailbreak aktif bir şey engelliyordur Ekli dosyayı görüntüle 10421 Genişletmek için tıkla ... Ne denediysem olmadı tek tek tweakleri kaldırdım denedim yine olmadı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
melis' Alıntı: deneme yapıldı açıyor netfilix Bypass yok ve jailbreak aktif bir şey engelliyordur Ekli dosyayı görüntüle 10421 Genişletmek için tıkla ... Ne denediysem olmadı tek tek tweakleri kaldırdım denedim yine olmadı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS C Criss7 Apple Sever Katılım 13 Haz 2020 Konular 7 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 29 Tem 2020 #5 Çözüm önerisinde bulunabilecek kimse yok mu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
O OkkoOkan Çevirmen, Apple Developer Admin Yönetici Premium üye Apple Sever İlk 1000! Katılım 21 Tem 2018 Konular 9 Mesajlar 136 Tepkime puanı 76 Puanları 2,254 29 Tem 2020 #6 Jb aktif bı sorun yok 1 tweak engelliyordur kalıntı kalmıştır restore etme şansın varsa sıfırla komple baştan kur Oyla: Oyla 0 Downvote
Jb aktif bı sorun yok 1 tweak engelliyordur kalıntı kalmıştır restore etme şansın varsa sıfırla komple baştan kur
KS KS C Criss7 Apple Sever Katılım 13 Haz 2020 Konular 7 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 29 Tem 2020 #7 OkkoOkan' Alıntı: Jb aktif bı sorun yok 1 tweak engelliyordur kalıntı kalmıştır restore etme şansın varsa sıfırla komple baştan kur Genişletmek için tıkla ... Aynı Sürüme nasıl yapacağıma dair bir Bilgim yok üstad 13.4.1 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
OkkoOkan' Alıntı: Jb aktif bı sorun yok 1 tweak engelliyordur kalıntı kalmıştır restore etme şansın varsa sıfırla komple baştan kur Genişletmek için tıkla ... Aynı Sürüme nasıl yapacağıma dair bir Bilgim yok üstad 13.4.1 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
N nihat1551 Apple Sever Katılım 25 Ağu 2019 Konular 7 Mesajlar 203 Tepkime puanı 34 Puanları 1,889 4 Ağu 2021 #8 Birilerinin işine yarar diye konuya yazıyorum. ——- Liberty lite tweak den netflix i aktif yapım sonra, Choicy tweak den applications / netflix / custom tweak configuration u aktif yapın Bende İzleme ve indirmede cihaz donardı ikiside çalıştı. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Birilerinin işine yarar diye konuya yazıyorum. ——- Liberty lite tweak den netflix i aktif yapım sonra, Choicy tweak den applications / netflix / custom tweak configuration u aktif yapın Bende İzleme ve indirmede cihaz donardı ikiside çalıştı. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi