- Adım
- Gökhan
- Cihaz
- iPhone 11
- Konular
- 477
Tweak: NFCWriter XS Türkçe
Açıklama: iphoneda nfc etiketlerinizi kredi/bankamatik kartlarınızı MRTD belgelerni pasaportları kimlik kartları tarayın..
Düzenleme Crack,: @onderazazi
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Uyumluluk: iOS 10 - 13.3.1
bende bunu cok merak etmıstımKardeşim Bu Tweak Banka Kartlarını Ve İstanbul Kartı Çalıştırıyormu Bilgin Demeyimin Varmı?Bi Konu Açsan İnsanlar Deneyimlerini Paylaşsa İyi Olur Çünkü Cüzdan Kart Dolu Artık Sıkıyor Bu Cüzdan İşi Kartları Okutup Kullansak Süper Olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece basit Turnike, keypad li kapıları açmaya yarıyor. İstanbulkart ve kredikartları olmuyor. Ben lisanslı bizzat kullanıyorum.
İst kart iyi denedinmi belki ayarlamsında bir yalnış vardır bu sabah denedim geçersiz kart dedi
Tweak Kartı okuyor, ondan sonra Tweakten Otobüs metro vs okumuyor
Sebep ne peki okuamasının?Sonuçta Bu Geliştirici iyi bir hacker boş bişey yapmaz bence sorun bizde tweakte değil
Her kartı okuyor tweak, ama post cihazı ve diğer karşı okuyucuların güvenlik sistemleri daha gelişmiş, onlar okumuyor. Limneosun test etme şansı yok.
Tweak: NFCWriter XS Türkçe
Açıklama: iphoneda nfc etiketlerinizi kredi/bankamatik kartlarınızı MRTD belgelerni pasaportları kimlik kartları tarayın..
Düzenleme Crack,: @onderazazi
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Uyumluluk: iOS 10 - 13.3.1
Son durum nedir hala olmuyor mı kart kopyalama ?Sadece basit Turnike, keypad li kapıları açmaya yarıyor. İstanbulkart ve kredikartları olmuyor. Ben lisanslı bizzat kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?