Otomatik güncellemeyi açamıyorum

canerbulut

Apple Sever
Konular
4
arkadaşlar ios 14.2.1 ve altındaki sürümler için ios 14.3 e shsh blobları olmadan yükseltmenin bir yolunu buldular ancak yazılım güncellemesine girdiğim zaman güncelleme denetlenemiyor hatası veriyor.uncover jailbreak kullanıyordum rootfs yaparken güncellemeler açılsın mı diye sordu evet dedim ona rağmen olmadı sıfırldım yine olmadı çozümü bilen biri varsa yardımcı olursa cok sevinirim.

Son düzenleme:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
arkadaşlar ios 14.2.1 ve altındaki sürümler için ios 14.3 e shsh blobları olmadan yükseltmenin bir yolunu buldular ancak yazılım güncellemesine girdiğim zaman güncelleme denetlenemiyor hatası veriyor.uncover jailbreak kullanıyordum rootfs yaparken güncellemeler açılsın mı diye sordu evet dedim ona rağmen olmadı sıfırldım yine olmadı çozümü bilen biri varsa yardımcı olursa cok sevinirim.

UNCOVER JAİLBREAK EDİNİZ.. VE SONRADAN .. Ayarlar kısmından .. Disable Auto Uptdes açık ise onu kapatıp twkrar jailbreak kaldırın... sonra günceleme gelecek

Oyla:

Albert_Wesker

Emekli Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Gökhan
Cihaz
iPhone 11
Konular
477
Oyla:

TheAslan

Apple Sever
Konular
37
bazen sorunlar olabiliyor güncellemeyi açmak veya kapatmak ile ilgili.

Disable Auto update açık şekilde jailbreak yapılıyor genelde güncellemeleri kapatır denetlemez ve denetlerken hata verir.

Güncellemeleri açmak için Disable Auto Update seçeceğini kapatıp tekrar jailbreak yapıldığında veya kaldırırken hata verebilir yani düzelmeyebiliyor.

Yapılması gereken şey ise en başa dönmek
Bu sorunla ilgili herhangi bir tweak olmadığını varsayalım
Disable Auto Update açık olarak jailbrek yapıldığını varsayalım
Disable Auto Update kapalı olarak jailbreak kaldıralım
Telefonu kapatıp açalım
Disable Auto Update kapalı olarak tekrar jailbrek yapalım
Düzeldiğini göreceksiniz çünkü bu sıralamada kilit nokta var

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Geri