Sağolsın Teşşekür ederiz.Ellerinize sağlık
Teşekkürler Halil ibrahim güncellemeler için takipte kalın.Teşekkürler mükemmel paylaşım
Umarım işe yara
r teşekkürler
Ellerinize sağlık
tskMerhaaba arkadaşlar .. @sbhnkhrmn arkadaşımızın önderliginde... sizlere pro versiyonu sunmaktan onur duyuyoruz..
1. Panda deb dosyasını kurduğunuzda. bir profil . dosyası yükle denilecek .. uygulamaya yönlendirecek tip diye yazı çıkacaktır.. Ekrana Profil yükle dendiği an uygulamaya yönlendiginizde.. sonrasındaa uçak moduna alıp açıldıgı an.. sayfa açılacak ve tekrar uçak modundan çıkıp indirme işlemi edeceksiniz..
2. cisindede crack dosyasını atmanız gerekecek .. sayfayı kapatığınızda .... sıkıntı olmaması için..
Yüklenmesi gerekenler...
Pandaa Vip Deb: [Gizli içerik]
Panda Crack: [Gizli içerik]
Video @DeliTurK
Not : Profilden sonraki yapılacak olan videoyu takip ediniz...
Teşekkürler İşe yaradığına eminiz testleri tüm cihazlarda başarıyla yaptık.. Sadece Güncellemeyi takip etmenizi öneririm.
Düzeltme: Video daki gibi harfiyen yaptım fakat indirme yapmıyor.
İphone 6s+ ios 13.3.1 checkra1n jb panda helper çalışıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Telefon: İphone 6s
Sürüm: 13.3
Jailbreak aracı: Checkra1n
Büyük başarı) kurulum videosu. Önce debleri kurun daha sonra uygulamayı açarken uçak moduna alın. Ve profili yükleyin işlem tamam. Ben yaparken sürekli wifiye bağlıydı problem yaşamadım. @sbhnkhrmn a sonsuz teşekkürler
Bende işe yaramadı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Crack dosyasını kurarken birden respring yaptı ardından safe mod atıp tekrardan normale attı şimdi applerim kayboldu anasayfada yüklü olan appler gözükmüyor arama yerinede yazdığım halde çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?