PayPal hesabı açma..

• Konbuyu başlatan suti38
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1K

suti38

Apple Sever
Konular
24
Arkadaşlar merhaba

bazı güzel tweakler ücretli ve onları almak istiyorum. Tabi ki bunun içinde paypal hesabı gerekli ama yurtdışından açmak gerekli bunun yöntemini bilen var mı?

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
Almanya Amerika farketmiyor üzerinden. Paypal hesabı açman için yapman gereken.
Paypalda daha önce kullanılmamış bir email adresi.
PayPal üzerinden almanya'yı seç. Adres olarak.Google harita üzerinden almanya'da bir şehir ve cadde seç.
Telefon numarası isteyecek
Numara olarak Türk elçilik numarası ver nette var numarası. Kaydet ve hesabı aktif hale getir. Aktif olduktan sonra. Adres ve telefon numarasını değiştir ve kendi güncel bilgilerini gir. Teslimat için hangi adresi tercih ediyorsan kaydet. Sonra ödeme seçeneklerini gir. Paypal nerde geçiyorsa alışverişini yapa bilirsin.
Almanya adresi takılmasın @deliturk Amerika adresi yazmış ama kendi kartını kullanıyor .
Kendi güncellediğin adres geçerli olacak. Anlıyacağın ilk adres geçici hesabı açmak için kullanacaksın. Sonrası senin girdiğin güncel adres bilgileri geçerli olacak

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
Benim hesap yabancı ama kart para kartı garantinin adres bilgileri Yabancı adres

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:
KS
KS

suti38

Apple Sever
Konular
24
arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim. Fakat ben tarayıcıdan açamıyorum direkt Türkiye sayfasına bağlanıyor ve hesap açmama izin vermiyor.Sizden bir ricada bulunacağım size bilgilerimi versem benim adıma açabilir misiniz bir PayPal hesabı? açarsanız çok sevinirim..
şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim..

Oyla:
KS
KS

suti38

Apple Sever
Konular
24
Merhabalar tekrar; biliyorum belki çok sıkıyorum ama lütfen buna bir çözüm bulalım.. Hesap açma olayını adım adım yaptım kredi da ekledim ve Cydia dan bir Tweak almak için işlem yapmaya kalktığım da (Packix repo dan ) bu sorun çıkıyor karşıma ve kart ekle diyor kart zaten ekli anlamadım gitti...

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107

Konu içeriliği farklı ve konu kirliliği oluyor. Açtığınız konu varken açmayalım.

Hem kredi bilgileri git hem giriş yap bölümü olmalı normalde

Oyla:
KS
KS

suti38

Apple Sever
Konular
24
evet ama yok maalesef hala anlamış değilim durumu

Tweak seçtim ve Paypala tıkladım. Beni bu sayfaya attı

Sonra mavi iconlu Login tıkladım

Giriş ve al

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…