chariz repodan almanın başka yoku yok galibatükiyede paypal geçerli olmadığı için .bulmaktaa zorlanacaksın . arkadşım.
Hediye kofu galiba biri tarafından var ise hediye edebiliyor code veripchariz repodan almanın başka yoku yok galibabir de gift code diyor ama onu tam anlayamadım
Anladım o da pek mümkün değil galiba patreon üstünden alayım desem aylık ödeme yapılıyor çok fazla oluyor o yüzden umarım vardır paypalı olanHediye kofu galiba biri tarafından var ise hediye edebiliyor code verip
Patreondan satın alsam beta access nasıl kuruluyor tweakler biliyor musunuz adminim chariz yerine patreondan aldığımda nasıl kurulacağını bilmiyorum da reposu da yok galiba göremedim(biraz baktım şimdi uygulaması varmış galiba oradan kuruluyor anladığım kadarıyla patreonun)Hediye kofu galiba biri tarafından var ise hediye edebiliyor code verip
Büyük ihtimal dosya olarak verilecektir yani deb uzantılı bu debide bagımlılık var ise yükleyip filza ile debi yüklemek respring etmekPatreondan satın alsam beta access nasıl kuruluyor tweakler biliyor musunuz adminim chariz yerine patreondan aldığımda nasıl kurulacağını bilmiyorum da reposu da yok galiba göremedim(biraz baktım şimdi uygulaması varmış galiba oradan kuruluyor anladığım kadarıyla patreonun)
Tamamdır teşekkürler hocamBüyük ihtimal dosya olarak verilecektir yani deb uzantılı bu debide bagımlılık var ise yükleyip filza ile debi yüklemek respring etmek
Arkadaş tanıdıktır . @DeliTurK abimin arkadaşıdır Yabancı değildir . Yardımcı olacaktırkolay gelsin hocam alacağınız tweakleri mesaj olarak bana bildirirseniz küçük bir komisyon almak kaydıyla alabilirim
teşekkür ederim kardeşimArkadaş tanıdıktır . @DeliTurK abimin arkadaşıdır Yabancı değildir . Yardımcı olacaktır
Doğan hocam saolsun yardımcı oldu kendisi sayesinde tweak satın alabildim teşekkürlerkolay gelsin hocam alacağınız tweakleri mesaj olarak bana bildirirseniz küçük bir komisyon almak kaydıyla alabilirim
kolay gelsin hocam alacağınız tweakleri mesaj olarak bana bildirirseniz küçük bir komisyon almak kaydıyla alabilirim
Hangi sürümünü aldınız ve apple watch ile güncelleme yapabildiniz miDoğan hocam saolsun yardımcı oldu kendisi sayesinde tweak satın alabildim teşekkürler
çalışıyormu arkadaşım peki .. ?Doğan hocam saolsun yardımcı oldu kendisi sayesinde tweak satın alabildim teşekkürler
Evet çalışıyor güncelledim saatiçalışıyormu arkadaşım peki .. ?
Dm gönderdim hocamMerhabalar.
Devrim abi yönlendirdi, paypal ile callbar XS satın almak istiyorum, Doğan hocamın yardımcı olacağını söyledi. Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?