Paypal’a Alternatif Olarak Ne Kullanabiliriz?

• Konbuyu başlatan Le0n
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2K

Le0n

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
19
Black Eagle temasını %90 güncelledim. Le0n.yourepo.com reposuna yükledim. Şuan udid kaydı olmayan indiremiyor. Satın alanların udidlerini ekleyip indirmelerini sağlayabiliyorum ancak bir sorun var. Yanlış bilmiyorsam Paypal Türkiyede artık kullanılmıyor. Peki yabancı ülkelerden ücreti nasıl alabilirim paypal alternatifi bildiğiniz bir uygulama varmı yurt dışında da kullanılan?

Dikoo

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
5
Taobao var ama çince gerçi ben translate ile çok rahat kullanıyorum LocationFakerX gibi tweakleri oradan aldım. Paypal içinde Kıbrıs üzerinden hesap açılabiliyor aktivasyonsuz 100 Euro ya kadar alışveriş yapılabiliyor.

KS
KS

Le0n

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
19
Taobao var ama çince gerçi ben translate ile çok rahat kullanıyorum LocationFakerX gibi tweakleri oradan aldım
Benim almam sorun değil yurtdışından birilerinin alması ve yaygın kullanılan bir uygulama olması lazım ?

Dikoo

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
5
@Le0n o zaman mobilonay sitesinden 1.5 tl ye bir numara satın alın amerika yada ingiltere üzerinden onaylı bir PayPal hesabı açın ordan satış yaparsınız paranızıda kredi kartına aktarırısınız

KS
KS

Le0n

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
19
Bunlar çok sağlıklı gelmedi ya paypalı bi şekilde aktifleştirmem lazım ? yourepo sadece paypalı kabul ediyor

KS
KS

Le0n

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
19
Fakelocation tweakı ile hallettim bakalım hesabı açtım. İngilterede bi otelin numarasını yazdım ?? Satış olursa para çekmenin de yolunu buluruz ??

Geri