Yaram Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 15 Mesajlar 156 Tepkime puanı 23 Puanları 1,889 16 Nis 2019 #1 Merhaba arkadaslar telefon uzerinden bildiginiz gibi uncover yuklenmiyor benim sorunum pc dende yukliyemiyorum resimdeki hatayı veriyor bilgisi olan varmi acaba Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaslar telefon uzerinden bildiginiz gibi uncover yuklenmiyor benim sorunum pc dende yukliyemiyorum resimdeki hatayı veriyor bilgisi olan varmi acaba Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HasanBasdereli Sönmüş Ateşin Külüyüm.. Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Katılım 18 Haz 2018 Konular 154 Mesajlar 3,255 Çözümler 2 Tepkime puanı 614 Puanları 2,464 16 Nis 2019 #2 revoke işlemini yaptınızmı? apple id nin kullanıldığı hatasını veriyor Oyla: Oyla 0 Downvote
KS KS Yaram Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 15 Mesajlar 156 Tepkime puanı 23 Puanları 1,889 16 Nis 2019 #3 Yaptim ama sonuc aynı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
DeliTurK Administrator Admin Kurucu Yönetici Apple Expert Cep Doktoru Antibiyotik İlk 1000! Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,193 Mesajlar 4,651 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,582 Puanları 2,564 Yaş 49 16 Nis 2019 #4 Use the Xcode option inside Impactor and then Revoke all Certificates. Impactor içindeki Xcode seçeneğini kullanın ve ardından Tüm Sertifikaları İptal Et seçeneğini kullanın. yada yeni bir mail ... alıp öyle deneyin.. Oyla: Oyla 0 Downvote
Use the Xcode option inside Impactor and then Revoke all Certificates. Impactor içindeki Xcode seçeneğini kullanın ve ardından Tüm Sertifikaları İptal Et seçeneğini kullanın. yada yeni bir mail ... alıp öyle deneyin..
DeliTurK Administrator Admin Kurucu Yönetici Apple Expert Cep Doktoru Antibiyotik İlk 1000! Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,193 Mesajlar 4,651 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,582 Puanları 2,564 Yaş 49 16 Nis 2019 #5 videoda aynı hata ve dediklerim yapılmış To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Oyla: Oyla 0 Downvote
videoda aynı hata ve dediklerim yapılmış To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
KS KS Yaram Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 15 Mesajlar 156 Tepkime puanı 23 Puanları 1,889 16 Nis 2019 #6 deliturk' Alıntı: videoda aynı hata ve dediklerim yapılmış To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Genişletmek için tıkla ... Bunuda denedim olmadi yeni hesap derken yeni bi icloed hesabimi acacam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
deliturk' Alıntı: videoda aynı hata ve dediklerim yapılmış To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Genişletmek için tıkla ... Bunuda denedim olmadi yeni hesap derken yeni bi icloed hesabimi acacam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SCoRPio Moderatör Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Cihaz iphone X Katılım 25 Haz 2018 Konular 192 Mesajlar 1,062 Çözümler 1 Tepkime puanı 1,306 Puanları 2,464 16 Nis 2019 #7 Yaram' Alıntı: Bunuda denedim olmadi yeni hesap derken yeni bi icloed hesabimi acacam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet öyle dene arkadaşım Oyla: Oyla 0 Downvote
Yaram' Alıntı: Bunuda denedim olmadi yeni hesap derken yeni bi icloed hesabimi acacam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet öyle dene arkadaşım
KS KS Yaram Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 15 Mesajlar 156 Tepkime puanı 23 Puanları 1,889 16 Nis 2019 #8 Haletim tsekurler hersey icin yeni hesap acarak problemi halettim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Haletim tsekurler hersey icin yeni hesap acarak problemi halettim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi