T tombilibu Apple Sever Katılım 15 Ara 2018 Konular 6 Mesajlar 67 Tepkime puanı 6 Puanları 1,869 13 Ağu 2020 #21 RomeoBenim' Alıntı: Başka varmı aklına gelen Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Simdi burdan indirdim. V5.2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
RomeoBenim' Alıntı: Başka varmı aklına gelen Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Simdi burdan indirdim. V5.2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
R RomeoBenim Apple Sever Katılım 14 Tem 2019 Konular 18 Mesajlar 191 Tepkime puanı 14 Puanları 1,524 13 Ağu 2020 #22 tombilibu' Alıntı: Simdi burdan indirdim. V5.2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Genişletmek için tıkla ... Eminmisin iniyormu? Bende olmuyor ama 12.4 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tombilibu' Alıntı: Simdi burdan indirdim. V5.2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Genişletmek için tıkla ... Eminmisin iniyormu? Bende olmuyor ama 12.4 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
T tombilibu Apple Sever Katılım 15 Ara 2018 Konular 6 Mesajlar 67 Tepkime puanı 6 Puanları 1,869 13 Ağu 2020 #23 RomeoBenim' Alıntı: Eminmisin iniyormu? Bende olmuyor ama 12.4 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Kardes, bende 5.3 vardi onu silip 5.2 yukledim. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
RomeoBenim' Alıntı: Eminmisin iniyormu? Bende olmuyor ama 12.4 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Kardes, bende 5.3 vardi onu silip 5.2 yukledim. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
R RomeoBenim Apple Sever Katılım 14 Tem 2019 Konular 18 Mesajlar 191 Tepkime puanı 14 Puanları 1,524 13 Ağu 2020 #24 tombilibu' Alıntı: Kardes, bende 5.3 vardi onu silip 5.2 yukledim. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Genişletmek için tıkla ... Telini kapatıp açıpmı indirdin bende inmiyor bi sorun var ya bende ya sende Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tombilibu' Alıntı: Kardes, bende 5.3 vardi onu silip 5.2 yukledim. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Genişletmek için tıkla ... Telini kapatıp açıpmı indirdin bende inmiyor bi sorun var ya bende ya sende Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Suat Yegin Apple Sever Katılım 8 Eyl 2019 Konular 1 Mesajlar 83 Tepkime puanı 13 Puanları 1,504 21 Ağu 2020 #25 Olmuyor kardeşim olmuyor ne kadar denersen dene
Suat Yegin Apple Sever Katılım 8 Eyl 2019 Konular 1 Mesajlar 83 Tepkime puanı 13 Puanları 1,504 21 Ağu 2020 #26 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. kaydediyor bu seferde Wi fi internete Bağlanmıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. kaydediyor bu seferde Wi fi internete Bağlanmıyor
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 632 Mesajlar 3,090 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,295 Puanları 2,464 21 Ağu 2020 #27 Suat Yegin' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. kaydediyor bu seferde Wi fi internete Bağlanmıyor Genişletmek için tıkla ... evet artık işemiyor malesef... arkadaşım.
Suat Yegin' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. kaydediyor bu seferde Wi fi internete Bağlanmıyor Genişletmek için tıkla ... evet artık işemiyor malesef... arkadaşım.