Arkadaşlar peek-a-boo kurarken yanlış hatırlamıyorsam yanında iki tane eklenti istiyordu kurarken yarım kaldı kuramadım tekrar kurduğumda safe mode'a attı hiç kurmamış biri diğer istediği iki eklemtiye bakabilirmi kurma kısmıan gelerek
dongo.pro reposundan eski sürümünü(10.0.2-1 sürümü) kuruyorum telefonda o çalışıyor sadece iphone 5 ios 10.3.3Başka bir şey istemiyor telefonun neydi vede hangi repodan kuruyorsun
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dongo.pro reposundan eski sürümünü(10.0.2-1 sürümü) kuruyorum telefonda o çalışıyor sadece iphone 5 ios 10.3.3
maalesef çalışmadı sadece ip 5 de peek-a-boo(legacy) sürümü çalışıyor oda sadece dongo.pro reposunda mevcutBenimde orjinal reposundan kur lütfen Ekli dosyayı görüntüle 8894
Bu deb den denermisiniz bu arada bendede ip 5 vardı ama peek a bo bir türlü çalışmadı
@Mr oyuncu tr rica etsem bide dongo.pro reposunu ekleyip legacy sürümün fotoğrafını atabilirmisin
Repo link atarmısınız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yok maalesef olmuyor tekrar telefonu sıfırlama yolu gözüküyor anlaşılanSacece ios 11 sürüm istiyor
Bu linkten deneyin.Deb i bulup indirin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yok maalesef olmuyor tekrar telefonu sıfırlama yolu gözüküyor anlaşılan
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.