Satın almadığım için şu anlık bir şey söylemek yalan olur usta .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerede crackli?
o cydia kaynaklı herkesde oyledir.. tahimin .. çünkü bendede öyle giremiyorum. tekrar yeniliyorum bazen giriyor ..
Açıklama: Cevap vermeden önce kimin aradığını öğrenin . PhoneCaller, cevap vermeden önce veya arama yaparken, popüler arayan tanımlayıcı arama motorlarını kullanarak arama yaparken tam Arayan Kimliğini görüntüleme işlevselliğiniZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ve bir arap arama mo
Tweak: PhoneCaller2
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Uyumluluk: İOS 7 - 12.4
Ücretli:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
O tip uygulamaların bir kısmı Amerika tabanlı. Başka ülkelerde çalışmayabilir.Tweaki aldım fakat bir türlü çalıştıramadım bagımlı olduğu uygulamalar çalışmadı bir türlü.truecaller bölgenizde kullanılamıyor diye hata veriyor .showcaller ilede beceremedim.aslında bunu kurmayı gösteren bir video olsaydı süper olurdu.
Bagımlı olan tüm uygulamalar için kullanılamıyor hatası veriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?