Sonherkül Apple Sever Katılım 1 Nis 2020 Konular 3 Mesajlar 32 Tepkime puanı 27 Puanları 1,504 20 Kas 2020 #1 ANYWHERE TWEAKİNİ YÜKLEYELİM” telefonunu xs gibi gösterip 60 fps ayarını açabiliyorsunuz. Uygulama çince olduğu için Sizlere biraz anlatım yapacağım attığım resimlerde İşaretlediğim gibi ilerleyiniz. Kk f
ANYWHERE TWEAKİNİ YÜKLEYELİM” telefonunu xs gibi gösterip 60 fps ayarını açabiliyorsunuz. Uygulama çince olduğu için Sizlere biraz anlatım yapacağım attığım resimlerde İşaretlediğim gibi ilerleyiniz. Kk f
memoli31 Apple Sever Katılım 24 Kas 2020 Konular 3 Mesajlar 24 Tepkime puanı 6 Puanları 1,133 24 Kas 2020 #2 bunun yerine filzada kullanılabilir Oyla: Oyla 0 Downvote
baracuda33 Yeni Üye Apple Sever Katılım 22 Ağu 2019 Konular 10 Mesajlar 186 Tepkime puanı 18 Puanları 1,889 Adım Ali Cihaz Iphone 14 ProMax 24 Kas 2020 #3 memoli31' Alıntı: bunun yerine filzada kullanılabilir Genişletmek için tıkla ... filza oluyorsa daha kolay o zaman hocam .. nasıl yapılıyor tarif eder misiniz Oyla: Oyla 0 Downvote
memoli31' Alıntı: bunun yerine filzada kullanılabilir Genişletmek için tıkla ... filza oluyorsa daha kolay o zaman hocam .. nasıl yapılıyor tarif eder misiniz
memoli31 Apple Sever Katılım 24 Kas 2020 Konular 3 Mesajlar 24 Tepkime puanı 6 Puanları 1,133 24 Kas 2020 #4 baracuda33' Alıntı: filza oluyorsa daha kolay o zaman hocam .. nasıl yapılıyor tarif eder misiniz Genişletmek için tıkla ... ben bu forumda yeniyim video kaydı alıp paylaşabilme imkanim var mı ? Oyla: Oyla 0 Downvote
baracuda33' Alıntı: filza oluyorsa daha kolay o zaman hocam .. nasıl yapılıyor tarif eder misiniz Genişletmek için tıkla ... ben bu forumda yeniyim video kaydı alıp paylaşabilme imkanim var mı ?
baracuda33 Yeni Üye Apple Sever Katılım 22 Ağu 2019 Konular 10 Mesajlar 186 Tepkime puanı 18 Puanları 1,889 Adım Ali Cihaz Iphone 14 ProMax 24 Kas 2020 #5 memoli31' Alıntı: ben bu forumda yeniyim video kaydı alıp paylaşabilme imkanim var mı ? Genişletmek için tıkla ... Tabii ki paylaşabilirsin Oyla: Oyla 0 Downvote
memoli31' Alıntı: ben bu forumda yeniyim video kaydı alıp paylaşabilme imkanim var mı ? Genişletmek için tıkla ... Tabii ki paylaşabilirsin
KS KS Sonherkül Apple Sever Katılım 1 Nis 2020 Konular 3 Mesajlar 32 Tepkime puanı 27 Puanları 1,504 28 Kas 2020 #6 baracuda33' Alıntı: filza oluyorsa daha kolay o zaman hocam .. nasıl yapılıyor tarif eder misiniz Genişletmek için tıkla ... Filza ile her oyuna girdiği vakit sürekli aynı işlemi yapman gerekiyor. Benim dediğim yöntem tek seferlik sürekli aktif. Oyla: Oyla 0 Downvote
baracuda33' Alıntı: filza oluyorsa daha kolay o zaman hocam .. nasıl yapılıyor tarif eder misiniz Genişletmek için tıkla ... Filza ile her oyuna girdiği vakit sürekli aynı işlemi yapman gerekiyor. Benim dediğim yöntem tek seferlik sürekli aktif.
memoli31 Apple Sever Katılım 24 Kas 2020 Konular 3 Mesajlar 24 Tepkime puanı 6 Puanları 1,133 30 Kas 2020 #7 Sonherkül' Alıntı: Filza ile her oyuna girdiği vakit sürekli aynı işlemi yapman gerekiyor. Benim dediğim yöntem tek seferlik sürekli aktif. Genişletmek için tıkla ... attıgım tum konularda tekrar yapmayı devre dışı bırakmayı gosterdım dostum bakabılırsın Oyla: Oyla 0 Downvote
Sonherkül' Alıntı: Filza ile her oyuna girdiği vakit sürekli aynı işlemi yapman gerekiyor. Benim dediğim yöntem tek seferlik sürekli aktif. Genişletmek için tıkla ... attıgım tum konularda tekrar yapmayı devre dışı bırakmayı gosterdım dostum bakabılırsın