PUBG Mobile Hack Silinmiyor

bigkink

Apple Sever
Konular
1
Arkadaşlar mobile hack indirdim denemek icin hemen hesap banlanıyor silmek istedim iki defa sildim baştan yükledim pubgyi yinede düzelmedi hala hile menüsü çıkıyor hileyi yüklerken bir tane .deb uzantısı yükledim ve bazı dosyaları pubgnin klasöründen değiştirdim video yükledim sorunu yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Ekli dosyalar

• IMG_5561.mp4
    9.2 MB

Kararyok

Apple Sever
Konular
5
Arkadaşlar mobile hack indirdim denemek icin hemen hesap banlanıyor silmek istedim iki defa sildim baştan yükledim pubgyi yinede düzelmedi hala hile menüsü çıkıyor hileyi yüklerken bir tane .deb uzantısı yükledim ve bazı dosyaları pubgnin klasöründen değiştirdim video yükledim sorunu yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Canım kardeşim sana şu kadarını söylim 6 aydır dep silmeymiş uzantı değiştirmeymiş appsmeganer ile pubgnin bütün dosya isimlerini ezberledim yinede 2 defa rpli hesabım hilesiz hatta jbsiz bile ban yedi tek çözümü i clouda 5 tl yatırıp yedek almak ve. telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak şu an kafam saat gibi :))

Mr oyuncu tr

Çevirmen
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
18

Cydia dan deb i silin nasıl sileceksiniz

1-cydiayı açın
2-kurulu olanlara basın
3-üstten en son a basın
4-orada kurduğun deb i bulabilirsin
5-Üstüne bas
6- değiştir de
7-kaldır de ve springboard ı yeniden başlat de
8-oyunu silip baştan indir
9-oyun indikten sonra bypassları aktif et
10-oyununda sıkıntı kalmadı iyi oyunlar hile kullanmamalısın eğer ban yemek istemiyordan

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri