BaşarılıEvet bu konuya bir çözüm buldum ve bu çözümü şimdi sizler paylaşıyorum...
Rehber
1-[Hidden content]reposunu kurun
2-kurduğunuz reponun içinden .....tweak ini kurun
3-ayarlardan tweak in ayarlarına girin
4-Applications a basın
5-pubg mobile e basın
6-en üstten 'Ask on Touch' u açın
7-ayarlardan çıkın
8-pubg mobile in simgesine basılı tutup 3d touch u aktif edin
9-'new slices' e basın
10-bir şey yazıp create deyin
11-tekrar pubg mobile in simgesine basılı tutup 3d touch u etkinleştirin
12-tekrardan 'new slices' deyin
13-bir şey yazıp create deyin
14-oyunu başlatın
15-yeni guest hesabınızda iyi oyunlar
Hesaplar arası geçiş;
Hesaplar arası geçiş için Pubg mobile simgesine basılı tutup 3d touch u aktif edin.
Sonra hangi hesaba girmek istiyorsanız seçin ve iş bitti...
...... tweakinden hesap silme:
slices tweakinin ayarlarından 'Applications'u seçin sonra Pubg mobile i seçin.Seçtikten sonra Sağ üstte düzenle var ona basın.Bastıktan sonra orada kurmuş olduğunuz hesapları göreceksiniz.
Not: hesap silmede eksi(-) işareti ile silinir...
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi forumlar...
Kurulacak Tweak: [Hidden content]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşe yaramıyor her seferinde 7 mb lik güncelleme çıkıp hesap engellenmiş diyor
Hayır antiban yok oyun appstore den indirmiştimOyuna antiban tarzı bir şey yaptınızmı shdowtracker in içine yada oyununuz ipa mi
Hayır antiban yok oyun appstore den indirmiştim
Peki hile var mı
oda yok zaten veri değişimi sırasında ban yemiştim gereksiz yere guest hesabından
oda yok zaten veri değişimi sırasında ban yemiştim gereksiz yere guest hesabından
Şuan hücreselden giriyorum telefonu uçak moduna alıp açtığımızda tekrar modem gibi ip değişmiyor mu?Öyle desene ya sen aynı ip den girmeye çalışıyorsun adamlarda direk banlıyor bana oluyordu ama bu çözümü bulana kadar
Şuan hücreselden giriyorum telefonu uçak moduna alıp açtığımızda tekrar modem gibi ip değişmiyor mu?
O zaman yapacak birşey yok telefonu bir oyun için değiştirecek değilizİp yi değiştirmek bir çözüm değil direk teli banlıyorlar senin bilgilerini görebiliyorlar izin verdiğin kadarını hani hesap seçme yeri varya o alttaki 2 şeyi kabul edince senin tel buluyorlar ve ban yiyorsun yeniden
Bu arada yeni ban değil eski banı gösteriyorO zaman yapacak birşey yok telefonu bir oyun için değiştirecek değiliz
O zaman yapacak birşey yok telefonu bir oyun için değiştirecek değiliz
Bu arada yeni ban değil eski banı gösteriyor
Okey deniyorum hemenYani ama oyunu silip bir baştan kurup ve flyjb
yi kurun vede a-bypass ı kurun oyun indikten sonra bypassları aktif edip oyuna girin ve bu sorun çözülecektir
Okey deniyorum hemen
Aslında daha önce ben de sizin gibi bir şey düşünmüştüm hatta ben direk dosyalara dalmıştım guest hesabı mutlaka bir yere yedekleniyor oyun dosyaların içinde ordaki dosyayı bulmaya çalışmıştım bulmadığım için bütün dosyaları filza ile silmiştim tekrar yüklerken tekrar ban var dedi birşeyi atlamıştım galibaSen oyunu hiç silmemişmiydin ki
Aslında daha önce ben de sizin gibi bir şey düşünmüştüm hatta ben direk dosyalara dalmıştım guest hesabı mutlaka bir yere yedekleniyor oyun dosyaların içinde ordaki dosyayı bulmaya çalışmıştım bulmadığım için bütün dosyaları filza ile silmiştim tekrar yüklerken tekrar ban var dedi birşeyi atlamıştım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?