Arkadaşlar PUBG istemci hatası sebebiyle bağlantınız kesildi hatası veriyor ve 10 dakikalık engel atıyor aşağıda ekran görüntüsü ekledim. 51 seviye hesabım da dün akşam oyunu yeni yükleyip giriş yapmıştım veri değişimi hatasıyla 10 yıllık engel yedi oyun moderatörlerine ulaşmaya çalışıyorum mail gönderdim fakat sürekli otomatik cevap veriyorlar aynı şeyleri söylüyorlar onu da ekte bırakıyorum aşağıya Jailbreakten kaynaklı galiba hesabımı nasıl tekrar açarım onu da bilmiyorum nasıl bu atma sorununu çözebilirim ?Ekli dosyayı görüntüle 8911 Ekli dosyayı görüntüle 8912
Hocam aktif hatta sadece onda değil Abypass Liberty Lite ve Shadow tweaklerinde de pubg seçili ama işe yaramadıflyjb adlı tweakı yükle pubg yi aktif et ordan atma yapmaması lazım o şekilde
iphone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
Valla oyundan insanı soğutmaktan başka bir şey değil bu sistem araplar hileyle cirit atıyorlar oyun içinde biz bir şey kullanmadan giriyoruz oyuna biz engel yiyoruz Ve 2-3 yıllık hesabımdı hile bile denesem onla mı denerim saçmalık bende anlamadım hesabı kurtarmanın bir yolu var mı acaba bilen arkadaşlar varsa bize de söylerlerse güzel olurKardeşim ben 58 lvl hesapta 10 yıl ban yedim durduk yere
Tamam hocam dediğin doğru da sonuçta bu oyuna yönelik hile türü bir şey değil ki destekle görüşsem banı açtırabilir miyim yoksa Jailbreak de hile olarak mı kabul ediliyor açılma şansı var mı kısacasıoyundan soğutma gibi birşey yok dostum, jailbreak'i oyun kabul etmiyor ve jailbreak yüklüyken olabilecek şeylerden siz sorumlusunuz diye acık acık söylüyorlar. O yüzden birincil hesaplarını jb'li cihazlarda kullanmamaya özen göster...
Tamam hocam dediğin doğru da sonuçta bu oyuna yönelik hile türü bir şey değil ki destekle görüşsem banı açtırabilir miyim yoksa Jailbreak de hile olarak mı kabul ediliyor açılma şansı var mı kısacası
flyjb de pubg yi yedek/ cydia substrat tan da aktif edin pubg her yerden aktif edin 10 dakikalık ban ı ben bu şekilde çözdüm
daha acık yazar mısınız...
Evet hocam yaklaşık 10 dk oynadım bir sorun olmadı çözüldü sanırım sorun teşekkürlerflyjb nin türkçesini kur resimdeki yerleri aktif et aynı resimdeki gibi olsun 10 dakikalık ban olayını bu şekilde çözdüm ben tabi bunun yanında shadow ve A-bypass tweakleri de sürekli aktif telefonumda
Hocam valla kısıtlı ulaşabileceğim yerler sadece bir tane mail adresleri var ordan ulaşabiliyorum onun dışında bildiğim bir yer yok ve o mail adresleri de otomatik olarak her zaman yukarıdaki yanıtı veriyor gerçek bir yetkiliyle nasıl görüşebilirim bilmiyorumtabiki görüşmelisin, müracat edebileceğin her yere müracaat etmelisin. Hakkını sonuna kadar ara kardeşim...
[Gizli içerik]
Evet hocam yaklaşık 10 dk oynadım bir sorun olmadı çözüldü sanırım sorun teşekkürler
Valla yapıp Araplardan engellenen hesabımın acısını çıkarmayı düşünmedim değil hocam sağolunsorunu çözdüğüne sevindimumarım hile yapmazsınızbol şans
Mail değilde discord kanalına yazabilirsin resmiArkadaşlar PUBG istemci hatası sebebiyle bağlantınız kesildi hatası veriyor ve 10 dakikalık engel atıyor aşağıda ekran görüntüsü ekledim. 51 seviye hesabım da dün akşam oyunu yeni yükleyip giriş yapmıştım veri değişimi hatasıyla 10 yıllık engel yedi oyun moderatörlerine ulaşmaya çalışıyorum mail gönderdim fakat sürekli otomatik cevap veriyorlar aynı şeyleri söylüyorlar onu da ekte bırakıyorum aşağıya Jailbreakten kaynaklı galiba hesabımı nasıl tekrar açarım onu da bilmiyorum nasıl bu atma sorununu çözebilirim ?Ekli dosyayı görüntüle 8911 Ekli dosyayı görüntüle 8912
Özelden nasıl ulaşacağımı anlatabilir misinMail değilde discord kanalına yazabilirsin resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?