DeliTurK Administrator Yönetici Admin Kurucu Apple Expert Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,198 Mesajlar 4,681 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,797 Puanları 2,564 Yaş 49 9 Ocak 2022 #1 Açıklama: Son açılan uygulamaları Ana Ekranda Dock kısmında göster! Buradaki seçenekler şunları içerir: Talep üzerine Son Aramaları açma veya kapatma En son uygulama başlatıcısı yerine Uygulama Kitaplığını açmayı seçme Seçeneklerde yaptığınız değişiklikleri kaydetme Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sürüm: 1.1.4 Düzenleme : @DeliTurK Uyumluluk. 14 - 14.8.1 Süprizbozan: Resimler Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Ocak 2022
Açıklama: Son açılan uygulamaları Ana Ekranda Dock kısmında göster! Buradaki seçenekler şunları içerir: Talep üzerine Son Aramaları açma veya kapatma En son uygulama başlatıcısı yerine Uygulama Kitaplığını açmayı seçme Seçeneklerde yaptığınız değişiklikleri kaydetme Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sürüm: 1.1.4 Düzenleme : @DeliTurK Uyumluluk. 14 - 14.8.1 Süprizbozan: Resimler
S Sentin Apple Sever Katılım 22 Haz 2018 Konular 1 Mesajlar 50 Tepkime puanı 3 Puanları 2,234 11 Ocak 2022 #2 Depends: com.ginsu.libgscommon hatası veriyor
Damla Yönetici Co Admin Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,111 Mesajlar 5,300 Çözümler 16 Tepkime puanı 4,665 Puanları 3,089 Yaş 40 Konum Türkiye 11 Ocak 2022 #3 Sentin' Alıntı: Depends: com.ginsu.libgscommon hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... Gscommon Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. repsounda olmalı saten ? Repoyu eklemelisiniz. gerekli repodur bagımlılıklar için.
Sentin' Alıntı: Depends: com.ginsu.libgscommon hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... Gscommon Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. repsounda olmalı saten ? Repoyu eklemelisiniz. gerekli repodur bagımlılıklar için.
S Sentin Apple Sever Katılım 22 Haz 2018 Konular 1 Mesajlar 50 Tepkime puanı 3 Puanları 2,234 11 Ocak 2022 #4 Damla' Alıntı: Gscommon Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. repsounda olmalı saten ? Genişletmek için tıkla ... Tamam şimdi anladım packix ekledim
Damla' Alıntı: Gscommon Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. repsounda olmalı saten ? Genişletmek için tıkla ... Tamam şimdi anladım packix ekledim