Hangi dock olayı? İkon isteği alıyorum ama güncelleme biraz zaman alabiliyor. Biraz rahatsızım bilgisayarı açmıyorum bayadırDostum öncelikle emeğine sağlık, peki o Dock olayını nasıl yapıyoruz? bende ki sürüm 13.3 jailbreak bir de istek ikon yapabiliyormusun?
Saygılar
Dockla alakalı tweakı kaldırıp tema içerisinde bulunan dockları seçmeniz yeterli olacaktır bunun için. İkonların listesini özelden yazarsanız sevinirimBendeki dock bu şekilde docku sizin resimlerdeki gibi yapmak istiyorum. Onun için Tweak var mı?
Herhangi bir tweak ile dock arka planı gizle seçeneği aktif olmasın. Birde SnowBoard kullanıyorsan dockla alakalı eklentisi var onu da kurmalısınduvar kağıdı da çok hoş paylaşırsan sevinirim
Bu hatayı zaman zaman veriyor. Cleaner ile temizle respring yap düzelir. Düzelmezse bekle kendiliğinden düzeliyorAma kurduğumda görüntü bende böyle oluyor. bunun nedeni nedir acaba?
Springtomize varPeki docka fazla ikon yüklemek için bir tweak var mı? varsa adı nedir??
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.