Aldaris Apple Sever Katılım 27 May 2020 Konular 1 Mesajlar 14 Tepkime puanı 1 Puanları 1,133 27 May 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın konunun yeri burası mıdır bilemedim? daha öncedende açıldımı diye baktım bulamadım ama Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. reposunu yükleyince aşağıdaki gibi kalıyor ekran. Yükleme bitince Cydia'ya Geri Dön çıkmıyor, böyle ekran bekliyor. Mecburen sol üstten vazgec i tıklayıp geçiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım. Ekli dosyalar IMG_1254.PNG 73.3 KB · Görüntüleme: 10
Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın konunun yeri burası mıdır bilemedim? daha öncedende açıldımı diye baktım bulamadım ama Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. reposunu yükleyince aşağıdaki gibi kalıyor ekran. Yükleme bitince Cydia'ya Geri Dön çıkmıyor, böyle ekran bekliyor. Mecburen sol üstten vazgec i tıklayıp geçiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım.
kemalak Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Mertcan Meslek Market Cihaz iphone 11 Katılım 20 Ağu 2018 Konular 31 Mesajlar 548 Çözümler 2 Tepkime puanı 122 Puanları 2,264 Yaş 39 Konum istanbul 27 May 2020 #2 Çok fazla repo var ise gereksiz kaldırın öyle deneyin bana da öyle olmuştu başka repolarda öyle düzelmişti Oyla: Oyla 0 Downvote
Çok fazla repo var ise gereksiz kaldırın öyle deneyin bana da öyle olmuştu başka repolarda öyle düzelmişti