Arkadaşlar dopamine 15.3.1 sürümüne ip x max cihazıma jailbreak yaptım çoğu repoyu kullanamıyorum tr apple destek reposunu kurdum sadece 5 tweak gözüküyor bunun nedeni ne olabilir eksik kurulum muvar biri yardımcı olsun lütfen teşekkürler
İki gündür deniyorum bende de aynısı maalesefArkadaşlar dopamine 15.3.1 sürümüne ip x max cihazıma jailbreak yaptım çoğu repoyu kullanamıyorum tr apple destek reposunu kurdum sadece 5 tweak gözüküyor bunun nedeni ne olabilir eksik kurulum muvar biri yardımcı olsun lütfen teşekkürler
çünkü yaptığınız jailbreak rootles yani köksüz jailbreak işlemi ve trappledestek reponun sadece bir kaç tweakı rottlese güncellendiArkadaşlar dopamine 15.3.1 sürümüne ip x max cihazıma jailbreak yaptım çoğu repoyu kullanamıyorum tr apple destek reposunu kurdum sadece 5 tweak gözüküyor bunun nedeni ne olabilir eksik kurulum muvar biri yardımcı olsun lütfen teşekkürler
dopamin ile devam edintelegram sayfasina katildim. Bundan sonra irdan da takip edecegim. Yani simdi benim sileo yu guncel hali ile kullanmam icin hangi app ile jail yapmami onerirsiniz. Xina 15 mi yoksa dopamin mi?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.