Oğuzhan Apple Sever Katılım 25 Ağu 2019 Konular 22 Mesajlar 136 Tepkime puanı 59 Puanları 1,524 Yaş 26 14 Kas 2019 #1 Uygulama geliştiricisi tweet ile uygulamanın artık çalıştığını söyledi. Aşağıdaki repo adresinden son sürümü yükleyebilirsiniz. Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uygulama geliştiricisi tweet ile uygulamanın artık çalıştığını söyledi. Aşağıdaki repo adresinden son sürümü yükleyebilirsiniz. Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
C cixman Apple Sever Katılım 8 Haz 2020 Konular 0 Mesajlar 23 Tepkime puanı 2 Puanları 1,498 1 Şub 2021 #2 Oğuzhan' Alıntı: Uygulama geliştiricisi tweet ile uygulamanın artık çalıştığını söyledi. Aşağıdaki repo adresinden son sürümü yükleyebilirsiniz. Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Merhabalar hocam bu repoyu yükledim şimdide cydiadan kaldıramıyorum sola kaydırdığımda silme çıkmıyor nasıl kaldirabilirim yardımcı olursaniz sevinirim Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Oğuzhan' Alıntı: Uygulama geliştiricisi tweet ile uygulamanın artık çalıştığını söyledi. Aşağıdaki repo adresinden son sürümü yükleyebilirsiniz. Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Merhabalar hocam bu repoyu yükledim şimdide cydiadan kaldıramıyorum sola kaydırdığımda silme çıkmıyor nasıl kaldirabilirim yardımcı olursaniz sevinirim Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi