Reprovision reborn hakkında

hepkartal

Apple Sever
Konular
17
selam arkadaşlar
daha önce checkra1n kullanıyordum ve bir kez kuruyordum kullanıyordum telefon kapanmadığı sürece

şimdi iphone 11 telefonuma unc0ver ile jb yaptım altstore vasıtasıyla
ancak ilk kez unc0ver kullanıyorum ve 7 gün imza olayı diye birşey varmış
ilk sorum eğer jailbreak yaptıktan sonra hiçbirşey yapmazsam telefonun jailbreakli hali mi gider yoksa telefondaki uncover mi pasif olur ?

incelemeler sonrası hiçbir bilgim olmadan,
imzalama yaptığı söylendiği için "reprovision reborn" kurdum ve unc0ver in üzerindeki " sign " tuşuna basıp süreyi uzatıyorum.
bu yaptığım doğru mu ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Albert_Wesker

Emekli Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Gökhan
Cihaz
iPhone 11
Konular
477
selam arkadaşlar
daha önce checkra1n kullanıyordum ve bir kez kuruyordum kullanıyordum telefon kapanmadığı sürece

şimdi iphone 11 telefonuma unc0ver ile jb yaptım altstore vasıtasıyla
ancak ilk kez unc0ver kullanıyorum ve 7 gün imza olayı diye birşey varmış
ilk sorum eğer jailbreak yaptıktan sonra hiçbirşey yapmazsam telefonun jailbreakli hali mi gider yoksa telefondaki uncover mi pasif olur ?

incelemeler sonrası hiçbir bilgim olmadan,
imzalama yaptığı söylendiği için "reprovision reborn" kurdum ve unc0ver in üzerindeki " sign " tuşuna basıp süreyi uzatıyorum.
bu yaptığım doğru mu ?
ALTSTORE ile tekrar pc baglayıp 7 gün edebilirsin.. Reprovisin işler ama asonra işlemeyebilir. bu yüzden altstore yüklü ise. pc baglayıp 7 gün et. yada altdaemon REPODAN indirip 7 gün edebilirsin pc olmadan..

Oyla:
KS
KS

hepkartal

Apple Sever
Konular
17
ALTSTORE ile tekrar pc baglayıp 7 gün edebilirsin.. Reprovisin işler ama asonra işlemeyebilir. bu yüzden altstore yüklü ise. pc baglayıp 7 gün et. yada altdaemon REPODAN indirip 7 gün edebilirsin pc olmadan..
peki hocam bu 7 gün olayını hiç umursamasam telefonda kurulu olan jailbreak gider mi bu süre sonunda yoksa sadece herhangi bir kapanmaya karşı unc0ver mi pasif olur ?

Oyla:

Albert_Wesker

Emekli Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Gökhan
Cihaz
iPhone 11
Konular
477
peki hocam bu 7 gün olayını hiç umursamasam telefonda kurulu olan jailbreak gider mi bu süre sonunda yoksa sadece herhangi bir kapanmaya karşı unc0ver mi pasif olur ?
uncover pasif olur kapandığı an telefon bu yüzden kapanmaması için extra puck tweak indirip yüzde ayarladığında telefonu sahte kapatabilir. ve uncover gitmemesini sağlayabilirsin.

Oyla:

serdar06_65

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Konular
68
peki sayın hocam ben Sideloadly ile bilgisayardan imzaladım ve reprovision kurdum tele o şekilde imzalamaya çalışıyorum benimde altdemon kurmam icap edermi kurarsam nasıl imzalamam lazım telefondan

Oyla:

ByGorkem

Moderatör
Elit Üye
Apple Sever
Konular
75
peki sayın hocam ben Sideloadly ile bilgisayardan imzaladım ve reprovision kurdum tele o şekilde imzalamaya çalışıyorum benimde altdemon kurmam icap edermi kurarsam nasıl imzalamam lazım telefondan
Dediği yöntem .. altstore + üzerine altdaemon yüklemesi .. siz direk ipa yüklediginiz için. REPROVİSİON ile devam etmeniz gerek ..

Oyla:

serdar06_65

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Konular
68
Dediği yöntem .. altstore + üzerine altdaemon yüklemesi .. siz direk ipa yüklediginiz için. REPROVİSİON ile devam etmeniz gerek..
çok teşekkür ederim eğer bilgisayardan altstore ile yüklersem dediğiniz yöntemi yaparım

Oyla:
Geri