ALTSTORE ile tekrar pc baglayıp 7 gün edebilirsin.. Reprovisin işler ama asonra işlemeyebilir. bu yüzden altstore yüklü ise. pc baglayıp 7 gün et. yada altdaemon REPODAN indirip 7 gün edebilirsin pc olmadan..selam arkadaşlar
daha önce checkra1n kullanıyordum ve bir kez kuruyordum kullanıyordum telefon kapanmadığı sürece
şimdi iphone 11 telefonuma unc0ver ile jb yaptım altstore vasıtasıyla
ancak ilk kez unc0ver kullanıyorum ve 7 gün imza olayı diye birşey varmış
ilk sorum eğer jailbreak yaptıktan sonra hiçbirşey yapmazsam telefonun jailbreakli hali mi gider yoksa telefondaki uncover mi pasif olur ?
incelemeler sonrası hiçbir bilgim olmadan,
imzalama yaptığı söylendiği için "reprovision reborn" kurdum ve unc0ver in üzerindeki " sign " tuşuna basıp süreyi uzatıyorum.
bu yaptığım doğru mu ?
peki hocam bu 7 gün olayını hiç umursamasam telefonda kurulu olan jailbreak gider mi bu süre sonunda yoksa sadece herhangi bir kapanmaya karşı unc0ver mi pasif olur ?ALTSTORE ile tekrar pc baglayıp 7 gün edebilirsin.. Reprovisin işler ama asonra işlemeyebilir. bu yüzden altstore yüklü ise. pc baglayıp 7 gün et. yada altdaemon REPODAN indirip 7 gün edebilirsin pc olmadan..
uncover pasif olur kapandığı an telefon bu yüzden kapanmaması için extrapeki hocam bu 7 gün olayını hiç umursamasam telefonda kurulu olan jailbreak gider mi bu süre sonunda yoksa sadece herhangi bir kapanmaya karşı unc0ver mi pasif olur ?
puck
tweak indirip yüzde ayarladığında telefonu sahte kapatabilir. ve uncover gitmemesini sağlayabilirsin.peki sayın hocam ben Sideloadly ile bilgisayardan imzaladım ve reprovision kurdum tele o şekilde imzalamaya çalışıyorum benimde altdemon kurmam icap edermi kurarsam nasıl imzalamam lazım telefondanALTSTORE ile tekrar pc baglayıp 7 gün edebilirsin.. Reprovisin işler ama asonra işlemeyebilir. bu yüzden altstore yüklü ise. pc baglayıp 7 gün et. yada altdaemon REPODAN indirip 7 gün edebilirsin pc olmadan..
Dediği yöntem .. altstore + üzerine altdaemon yüklemesi .. siz direk ipa yüklediginiz için. REPROVİSİON ile devam etmeniz gerek ..peki sayın hocam ben Sideloadly ile bilgisayardan imzaladım ve reprovision kurdum tele o şekilde imzalamaya çalışıyorum benimde altdemon kurmam icap edermi kurarsam nasıl imzalamam lazım telefondan
çok teşekkür ederim eğer bilgisayardan altstore ile yüklersem dediğiniz yöntemi yaparımDediği yöntem .. altstore + üzerine altdaemon yüklemesi .. siz direk ipa yüklediginiz için. REPROVİSİON ile devam etmeniz gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?