RESPRİNG takılı kalıyor..

Zaferbalkann

Apple Sever
Konular
4
Arkadaşlar merhaba respring attığımda öyle kalıyor ne yaptıysam düzelmedi restore sistem tools yaptım üzerine telefonu sıfırladım tekrar denedim olmuyor respring modunda takılı kalıyor yardımcı olabilecek varmı?

josepH

CR.cryp
Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
515
Uncover Refresh icon cache ve Restore RootFS işaretleyip kaldırıp tekrar kurun... lütfen sonra... tam güncelemeyi yapın..

Sfırlamayada gerek yok... Load Teweak pasif ettiginizde.. onu engeleyen tweak kaldırıp tekrar load tweak Aktif.. edip tekrar jailbreak ettiginizde.. Cydia açılacaktı.

Oyla:
KS
KS

Zaferbalkann

Apple Sever
Konular
4
Hocam öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim
Checkra1n kullanıyorum hocam ondada sadece restore system seçeneği var jailbreği kaldırdım üstüne telefonunda sıfırladım şuan hiç bir tweak yüklü değil belliki bir kalıntı kalmış onu nasıl kaldırabilirim.

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
635
Hocam öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim
Checkra1n kullanıyorum hocam ondada sadece restore system seçeneği var jailbreği kaldırdım üstüne telefonunda sıfırladım şuan hiç bir tweak yüklü değil belliki bir kalıntı kalmış onu nasıl kaldırabilirim.

Kalıntı kaalmaz teelefonu sıfrlaığınızda bir yerde hata ediyorsunuz mutlaka cydsia geliyorsa... ilkinde tam günceleme gelmeli. .dosyaları günceleyin...

Oyla:
KS
KS

Zaferbalkann

Apple Sever
Konular
4
Bide şöyle bisey oluyor restore system yaptıktan sonra baştan jailbreak yapiyorum cydiayı yükledikten sonra bi tweak yüklüyorum respringte kaliyor mecburen telefonu kapatmak zorunda kalıyorum sonra telefon kapandığı için tekrar jailbreal yapmak istediğimde download modda kaliyor respring kısmına geçmiyor kafayı yemek üzereyim

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
635
Bide şöyle bisey oluyor restore system yaptıktan sonra baştan jailbreak yapiyorum cydiayı yükledikten sonra bi tweak yüklüyorum respringte kaliyor mecburen telefonu kapatmak zorunda kalıyorum sonra telefon kapandığı için tekrar jailbreal yapmak istediğimde download modda kaliyor respring kısmına geçmiyor kafayı yemek üzereyim

basit bir şeyi yapamıyorsunuz gruptan yazın.. yardım alın .arkadaşım.. olacktır siz .. cydia kaldırıp telefonu ayarlr genel / sıfırla / tüm içerikleri ve ayarları sıfrla edin .telefon komple sıfırlayın.. düzelecektir

Oyla:
Geri