NobleMan Administrator Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Katılım 23 Haz 2018 Konular 68 Mesajlar 945 Tepkime puanı 564 Puanları 2,254 12 Tem 2018 #1 Sizler için türkçeleştirdiğim Xen html uyumlu widget Yükleme linki: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yüklemek için zipten çıkarıp Var/mobile/library/SBHTML klasörüne atınız Dikkat edin bakın yaptığım paylaşımlarda Zip ten çıkarınca klasör klasör içinde oluyor Klasörden tam çıkarıp atın İşlem bittiğinde bakın bu şekilde olucak /var/mobile/Library/SBHTML/RisingBars.cydget Güle güle kullanın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Son düzenleme: 26 Tem 2018
Sizler için türkçeleştirdiğim Xen html uyumlu widget Yükleme linki: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yüklemek için zipten çıkarıp Var/mobile/library/SBHTML klasörüne atınız Dikkat edin bakın yaptığım paylaşımlarda Zip ten çıkarınca klasör klasör içinde oluyor Klasörden tam çıkarıp atın İşlem bittiğinde bakın bu şekilde olucak /var/mobile/Library/SBHTML/RisingBars.cydget Güle güle kullanın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dreguleryuz Yeni Üye Apple Sever Katılım 10 Tem 2018 Konular 6 Mesajlar 121 Tepkime puanı 44 Puanları 1,889 12 Tem 2018 #2 serif61' Alıntı: Sizler için türkçeleştirdiğim Xen html uyumlu widget Yükleme linki: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yüklemek için zipten çıkarıp Var/mobile/library/SBHTML klasörüne atınız Dikkat edin bakın yaptığım paylaşımlarda Zip ten çıkarınca klasör klasör içinde oluyor Klasörden tam çıkarıp atın İşlem bittiğinde bakın bu şekilde olucak /var/mobile/Library/SBHTML/RisingBars.cydget Güle güle kullanın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Peki bu ıconları nasıl ekranın istediğimiz yerine yerleştiriyoruz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
serif61' Alıntı: Sizler için türkçeleştirdiğim Xen html uyumlu widget Yükleme linki: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yüklemek için zipten çıkarıp Var/mobile/library/SBHTML klasörüne atınız Dikkat edin bakın yaptığım paylaşımlarda Zip ten çıkarınca klasör klasör içinde oluyor Klasörden tam çıkarıp atın İşlem bittiğinde bakın bu şekilde olucak /var/mobile/Library/SBHTML/RisingBars.cydget Güle güle kullanın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Peki bu ıconları nasıl ekranın istediğimiz yerine yerleştiriyoruz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS NobleMan Administrator Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Katılım 23 Haz 2018 Konular 68 Mesajlar 945 Tepkime puanı 564 Puanları 2,254 12 Tem 2018 #3 dreguleryuz' Alıntı: Peki bu ıconları nasıl ekranın istediğimiz yerine yerleştiriyoruz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Boxy3 tweak i ile tabiki ?
dreguleryuz' Alıntı: Peki bu ıconları nasıl ekranın istediğimiz yerine yerleştiriyoruz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Boxy3 tweak i ile tabiki ?
HasanBasdereli Sönmüş Ateşin Külüyüm.. Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Katılım 18 Haz 2018 Konular 154 Mesajlar 3,255 Çözümler 2 Tepkime puanı 615 Puanları 2,464 12 Tem 2018 #4 Teşekkürler..
KS KS NobleMan Administrator Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Katılım 23 Haz 2018 Konular 68 Mesajlar 945 Tepkime puanı 564 Puanları 2,254 12 Tem 2018 #5 hasanbasdereli' Alıntı: Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hasanbasdereli' Alıntı: Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dreguleryuz Yeni Üye Apple Sever Katılım 10 Tem 2018 Konular 6 Mesajlar 121 Tepkime puanı 44 Puanları 1,889 12 Tem 2018 #6 serif61' Alıntı: Boxy3 tweak i ile tabiki Genişletmek için tıkla ... Hocam tweakı kurdum ancak ikonları istediğim yere yerleştiremedim. Olmadı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
serif61' Alıntı: Boxy3 tweak i ile tabiki Genişletmek için tıkla ... Hocam tweakı kurdum ancak ikonları istediğim yere yerleştiremedim. Olmadı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS NobleMan Administrator Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Katılım 23 Haz 2018 Konular 68 Mesajlar 945 Tepkime puanı 564 Puanları 2,254 12 Tem 2018 #7 dreguleryuz' Alıntı: Hocam tweakı kurdum ancak ikonları istediğim yere yerleştiremedim. Olmadı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tweak i kur ayarlarını bu şekilde yap Sonra apply a tıkla Respring yapsın cihaz sonra ana menüye gel boşluğa iki parmağınla tıktık yap ayarları görüceksin Bu şekilde keyfine göre ayarla Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dreguleryuz' Alıntı: Hocam tweakı kurdum ancak ikonları istediğim yere yerleştiremedim. Olmadı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tweak i kur ayarlarını bu şekilde yap Sonra apply a tıkla Respring yapsın cihaz sonra ana menüye gel boşluğa iki parmağınla tıktık yap ayarları görüceksin Bu şekilde keyfine göre ayarla Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DeliTurK Administrator Yönetici Admin Kurucu Apple Expert Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,198 Mesajlar 4,681 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,797 Puanları 2,564 Yaş 49 19 Tem 2018 #8 konu taşınmıştır.
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 635 Mesajlar 3,097 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,307 Puanları 2,464 26 Tem 2018 #9 tesekkürler
SCoRPio Yönetici Moderatör Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Cihaz iphone X Katılım 25 Haz 2018 Konular 192 Mesajlar 1,062 Çözümler 1 Tepkime puanı 1,346 Puanları 2,464 25 Ağu 2018 #10 Teşekkürler arkadaşım
KS KS NobleMan Administrator Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Katılım 23 Haz 2018 Konular 68 Mesajlar 945 Tepkime puanı 564 Puanları 2,254 25 Ağu 2018 #11 Güle güle kullanın