Eyvallah dostum yeni sürümde sıkıntılar varBen de kullanıyorum ama ınstagramın son sürümünü kullanmıyorum. O yüzden bir sorun yaşadığımı söyleyemem.
Eyvallah dostum yeni sürümde sıkıntılar var
Peki dostum müzikli story paylaşabiliyor musun?Bende de aynı sorun vardı, AppStore++ ile güncel versiyondan 3-4 versiyon aşağı düşürdüm şuan ayarlara vs girerken kapanma hatası olmuyor.
> Ben denedim ve paylaşılıyor. Sürüm: 120.00Peki dostum müzikli story paylaşabiliyor musun?
Teşekkürler deneyip yazacağım dostum> Ben denedim ve paylaşılıyor. Sürüm: 120.00
AppStore++ uygulaması ile sürüm düşürerek sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.
Sürüm:120.00 yok 130:00 olabilir mi> Ben denedim ve paylaşılıyor. Sürüm: 120.00
Yok dostum dediğin sürümede düşürdüm yine müzikli story paylaşmıyor uygulamadan atıyor> Ben denedim ve paylaşılıyor. Sürüm: 120.00
O zaman Cydia'dan "FlyJB" yükle ve Instagram'ı bypass et. Bu sorunu çözecektir sanırım.Yok dostum dediğin sürümede düşürdüm yine müzikli story paylaşmıyor uygulamadan atıyor
Herşey için saol dostum olmuyor yine atıyor çözemedimO zaman Cydia'dan "FlyJB" yükle ve Instagram'ı bypass et. Bu sorunu çözecektir sanırım.
Arkadaşlar çeşitli sorunlar var tweakte güncellemesi var mı yoksa sadece bende mi problemler var.
Müzikli story paylaşırken uygulamadan atıyor
Instagram ayarlarına girerken uygulamadan atıyor
Denedim dostum olmıuyor 12.00 a kadar indimAppStore++ ile sürüm düşürüp deneyin
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.