Sizlerle beraber S9 ve S9+ cihazlarıma Resurrection Remix romunu yükleyeceğiz.
Kurulumu Gayet Basittir .
TÜM İŞLEMLERİ DOĞRU VE SIRASIYLA YAPTIĞINIZ TAKDİRDE HİÇBİR SORUN VE SIKINTI İLE KARŞILAŞMAZSINIZ
- İlk olarak TWRP Recovery'i cihazına uygun olanı seçip yükleyin.
S9 için TWRP ve S9+ için TWRP
- Ardından Recovery'e "SesAçma + Bixby + Güç Tuşuna Samsung yazısı gelene kadar basılı tutun, Samsung yazısını gördükten sonra elinizi GüçTuşu ve Bixby tuşundan çekin" giriş yapın .
- WİPE kısmına girip ADVANCED WİPE seçeneğine giriş yapın.
- Buradan DALVİK/ART CACHE + SYSTEM + DATA + CACHE seçeneğini seçip alttaki çubuğu soldan sağa doğru kaydırın işlemin tamamlanmasını bekleyin.
- Sonrasında bu menüden çıkıp INSTALL seçeğine basın ve dosyaları bulup Sağ alttaki INSTALL IMAGE seçeneğini işaretleyin.
- İlk olarak CSB3_VENDOR.img dosyasını seçip VENDOR IMAGE seçeneğini seçin ve alttaki çubuğu soldan sağa doğru tekrardan kaydırın .
- Sonrasında yine indirmiş olduğunuz rom dosyasını seçip alttaki çubuğu kaydırın.
- Bu işlemde tamamlandık sonra ise tekrardan indirmiş olduğumuz OPEN_GAPPS.zip dosyasını bulup seçip alttaki çubuğu kaydırın
- İşlemler 5-6 dakika kadar sürebilir.Tamamlandıktan sonra REBOOT SYSTEM seçeneğini seçip çıkan uyarıyada NO seçeneğini seçin .
Hidden content
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya yanıt vermeniz gerekmektedir.