Eskisini sil bunu kur. Bu sürümde bypass vs gerektirmiyor, banka uygulamaları sorunsuz çalışıyor.Merhabalar. Varolan Dopamine uygulaması ne olacak? Önceden Dopamine içinden güncelleme geliyordu bu defa neden gelmedi acaba ?
yeniledimlink ölmüş
Yenisi geldi baktınız mı.yeniledim
yeni sürüme güncelledim.Yenisi geldi baktınız mı.
Elinize saglikBen güncellemek için baya uğraştım umarım ihtiyacı olan vardır. Roothide Dopamine Güncelleyemen arkadaşlar için tipa dosyasını paylaşıyorum.
Version: Dopamine 2.2.2.15
iOS : 15.0-16.5.1
Dopamine 2.2.2.15Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben güncellemek için baya uğraştım umarım ihtiyacı olan vardır. Roothide Dopamine Güncelleyemen arkadaşlar için tipa dosyasını paylaşıyorum.
Version: Dopamine 2.2.2.15
iOS : 15.0-16.5.1
Dopamine 2.2.2.15Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
V17 en son güncellemesi diye biliyorumGüncelleme gelmiş yine nereden siz indiriyorsunuz ?
trolstore ile tipayı yükleyin cihazı yeniden başlatıp yeni tipa ile jailbrek yapınızBu cins uygulamayı nasıl güncelliyoruz bulamadım bi türlü
Biraz açarmısınız hocam updated diyimce bizi githuba yönlendiriyor orada tipa falan bulamadımtrolstore ile tipayı yükleyin cihazı yeniden başlatıp yeni tipa ile jailbrek yapınız
Doğru hocam ama bulamadım onu githuba yönlendiriyorV17 en son güncellemesi diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?