Merhaba, kaç GB flaş bellek olması gerekiyor ? Ufak bi değişiklik yaptım ekran kartında. 2.el RX 580 aldım. Ama işlemcide problemler yaşarmıyım ? İşlemcim ryzen 7 7700X. macOS Sequoia kurmayı istiyordum normaldeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bi deneyin arkadaşım normalde kurulması gerekiyor
Big Sur imajı ile yapacaksınız. diye biliyorum
biraz daha araştırın ama 8 gb yeter diye düşünüyorum..Merhaba, kaç GB flaş bellek olması gerekiyor ? Ufak bi değişiklik yaptım ekran kartında. 2.el RX 580 aldım. Ama işlemcide problemler yaşarmıyım ? İşlemcim ryzen 7 7700X. macOS Sequoia kurmayı istiyordum normalde
İşlemci intel olmayınca kurulamıyor diye biliyorum. Ama ekran kartın uyumlu olma ihtimali yüksekMerhaba,
2.işletim sistemi olarak macOS kurmayı planlıyorum. Sadece grafik işleri için tasarım vesaire. İşlemcim Ryzen 7700X, ekran kartım ise RTX 4070. ama biliyorum ki bu kart MacOS'u desteklemiyor. AMD RX 570 8 GB OC alsam işimi görür mü? Acaba bu kartla macOS kurabilir miyim? Eğer olursa anakartımdaki 2. yuvaya AMD ekran kartını takacağım. Anakartım ise MSI B650 Edge Wi-Fi.
ChatGpT anakartımı uyumsuz olarak gösterdi. Ryzen 7’ye ise Kısmen kurulur dedi.
Kurdum hocam ama intel daha iyi diyolarİşlemci intel olmayınca kurulamıyor diye biliyorum. Ama ekran kartın uyumlu olma ihtimali yüksek
Çünkü apple bazı pclerinde intel kullandığı için intel ile sorunsuz çalışıyorKurdum hocam ama intel daha iyi diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?